Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,6%
  • Ne

Glasovi: 166 47,4%

• Ukupno glasača
    350
Po vasim recima ja sam poginuo, jer sam rod 2012 prodao pocetkom septembra za 14 din. Nikada nisam prodao kukuruz po branju, i to me deebelo kostalo. Ali ide zivot dalje, svaka skola se placa. Sadasnjem u ambaru zelim da vidim ledja najkasnije do juna, a rado bi ga prodao po sandor-u u februaru.

3 tone nedeljno na dzak se moze prodati,samo ako si jedini u selu,ili vas jako malo ima.To ipak nije merilo realnog kretanja cene na trzistu.

ala ce ovo da bude usran posao ima da beze od poljoprivrede ljudi isto kao sto s pohrlili svi...
Ako posle nove godine cena ne skoci preko 15 din mi koji smo dali na lager pocinjemo polako da gubimo u odnosu da smo ga prodali odmah..LEPOTA

Kada I ako zaledi reka, nema cene na vise, barze idu trenutno, I nadam se da ce i nastaviti. Niko od otkupljivaca ne gleda da treba kupiti gorivo do kraja novembra, kome je trebalo taj je vec kupio, uveliko se radi u polju. A novca ce biti i od repe, bilo je od suncokreta, soje.. Kod mene je vec pola atara uzorano.

danas dobio ponudu 14 dinara kamion rinfuz tel-kel .znaci sa njive u prikolicu i pretovar u kamion. placanje solarno lova na sunce.
Agromilenijum 14,5 ,graniko 14 ,Veliki Braca 14 na SRPS kvalitet.

Nazad
Vrh