Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,6%
  • Ne

Glasovi: 166 47,4%

• Ukupno glasača
    350
Prvi otkupljivač ovde koji je izašao sa nekom cijenom mi danas reče da je trenutno max 140e/t , i da ima dosta upita . Kad sam ga pitao kako reaguju ljudi na tu cijenu , reče da uglavnom niko nemisli da da na tu cijenu zasad.

To je skoro 16 din...bas me zanima kako ce nasi...farm commerce od 5-og nije postavljao cenu...opipavanje i dalje

Presentation%209.9.jpg

Ne bi da širim optimizam I neku dezinformaciju, navodno u Rumuniji izašli otkupljivači sa 190 e/t:sta: za rod 2013.Nešto mi puno ali kažu da je informacija prava. Videćemo.

Informacija ti je skoro pa tačna.Znam da je juče trgovano suvim kukuruzom po 184eur/t.Kukuruz je rod 2013 i kako bi mi rekli u SRP kvalitetu.To su mi rekli neki poznanici iz Rumunije.Suncokret nema zvaničnu cenu ali dobijaju akontaciju od oko 30rsd/kg.

Necu da lagerujem ocu pareeeeeeeeeee dinara belog nisam vodo od predprosle god samo neki dugovi u pm::jako_besan:: ovima nemos naraditi da imas cotvoro ruku svi hoce svoje na vreme i odma kamata a sto ja cekam isplatu mesec dana di je tu kamata jebo i otac becarski!

Nazad
Vrh