Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Daj boze ali mene najvise plasi scenario ko sa zitom bilo je 16,50din u zetvi, a sada 14din dva meseca posle zetve!O rodu neću da prićam jer to znaju svi,ova cena o kome se priča neće da bude dugoročna već u decembru će da bude oko 20 din , možda i ranije. Živi bili pa videli.
Daj boze ali mene najvise plasi scenario ko sa zitom bilo je 16,50din u zetvi, a sada 14din dva meseca posle zetve!
Da li to važi za stari ili novi rod? Za novi i dalje stoji 10,5 sa 14% vlage.po danasnjim cenovniku farm commerce placa 13.50 din sa pdv-om do 14% po nekim informacijama podici ce se na 16.50
Lepo ali netačno za novi rod. Stari kukuruz i Gebi otkupljuje po 13,5Sencanin
svaka castdruze konacno nesto lepo da procitam![]()
iskreno se nadam..........ako malo bolje razmislite i vrtite film unazad pad cene kukuruza je poceo kada je izasla na videlo afera sa zalihama, pa naravno bagra se mora jeftino namiriti jer nece valjdda oni puci....boze sacuvaj...seljak je tu za pucanje i deranje koze s ledjaO rodu neću da prićam jer to znaju svi,ova cena o kome se priča neće da bude dugoročna već u decembru će da bude oko 20 din , možda i ranije. Živi bili pa videli.
Možda si se zaljubiška???Svaki put kad otvorim ovu temu srce mi zaigra![]()