Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,6%
  • Ne

Glasovi: 166 47,4%

• Ukupno glasača
    350
Zasto je nas kukuruz najjeftiniji u Evropi?!?! Gde je merilo Budimpesta,Pariz,Bolonja i ostale Evropske berze?!Realno je da je trenutno oko 18-19 dinara,ali posto se sprema pljacka novog roda,onda je bolje da bude sto nize i kad krene novi,nema nikakvog pomeranja!Svesno se radi i otima...

Dokle vise...
971785_10201816480801698_1273723757_n.jpg

Punih 6 din jeftiniji od Budimpeste. Pa mi smo stvarno stoka nevidjena kad gutamo takva sranja od debila koji nas iz dana u dan gaze a mi sve trpimo. Probudite se poljoprivrednici jer kako sam vec u vise navrata napisao ovo je stvarno pocetak kraja za nas. Zar smo toliko glupi da se ne mozemo organizovati i ostati 10 dana na puteve? PREGLED CENA ŽITARICA

08. 08. 2013.
CENE ŽITARICA NA PRODUKTNOJ BERZI U NOVOM SADU, BERZAMA U BUDIMPEŠTI, ČIKAGU, MINEAPOLISU I PARIZU CENE SU OBRAČUNATE PO SREDNJEM KURSU NA DAN OBJAVLJIVANJA
(din/kg bez PDV-a)

kako u setvi cena semenskog kukuruza, djubriva i nafte NEZNA OVAKO DA PADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa tad raste, ipak i oni treba da zarade, cena semenskog kukuruza koliko ja znam nikad nije pojeftinio, svake godine sve skuplji...

e a sto je najgore,ovo je cena za rod 2012,a obicno je novi rod dosta nizi sa cenom. najebasmo,puste te 2 godine da zaradis nesto pa onda te kinje 5 godina da nadoknade sve to. ako je sad 13 sta ce biti za novi 9 ? sacuvaj boze

sav rod kuci lagerovati i nikom ni zrno prodati......zna ce oni cenu oko nove godine!!!!

Punih 6 din jeftiniji od Budimpeste. Pa mi smo stvarno stoka nevidjena kad gutamo takva sranja od debila koji nas iz dana u dan gaze a mi sve trpimo. Probudite se poljoprivrednici jer kako sam vec u vise navrata napisao ovo je stvarno pocetak kraja za nas. Zar smo toliko glupi da se ne mozemo organizovati i ostati 10 dana na puteve? PREGLED CENA ŽITARICA

08. 08. 2013.
CENE ŽITARICA NA PRODUKTNOJ BERZI U NOVOM SADU, BERZAMA U BUDIMPEŠTI, ČIKAGU, MINEAPOLISU I PARIZU CENE SU OBRAČUNATE PO SREDNJEM KURSU NA DAN OBJAVLJIVANJA
(din/kg bez PDV-a)

Cudi me da jos niko nije svatio da cene Agroservisa nisu tacne. Prvo paritetno, a drugo ni to nije tacno. Cene u Francuskoj i Americi su utovareno na Okenske brodove, a budimpesta utovareno na barze.Danas smo kupili u Budimpesti po 148 eur sto nije cena iz Agroservisa.

Ovi sto komentarisu najpametnije bi im bilo dA CEKAJU LEKINU cenu krajem avgusta 30,00.

Kakva je logika kupovati po 148 eura a sutra ce nas da kosta 110 eura,odnosno 115??? p.s Bitno je da su nase cene na Agroservisu tacne i da nam je kukuruz najjeftiniji u Evropi!Leku da mi ne diras,ce da leti perje...

Ako nije tajna , gde ide taj kukuruz kupljen u Budimpešti ?

za Nemacku, Mdjarski kukuruz u zadnje 2 god se transportuje uzvodno samo 20% Cnstanza, a Srbija je za uzvodne isporuke skuplja 7 eur

- - - - - - - - - -

Kakva je logika kupovati po 148 eura a sutra ce nas da kosta 110 eura,odnosno 115??? p.s Bitno je da su nase cene na Agroservisu tacne i da nam je kukuruz najjeftiniji u Evropi!Leku da mi ne diras,ce da leti perje...

Ti si smesan da bi te neko komentarisao, pravi si gusan ili mozda pevac

Nazad
Vrh