savle
Član
Ово је за заплакати. Не знам ко је могао и у најцрњим слутњама претпоставити да ће август почети са оваквом ценом.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
O tome pricam stalno. Da je ovoj drzavi u interesu da zastiti poljoprivrednika onda bi preuzela mere i ne bi dozvolila da bude takve razlike. Kad nama rodi vise i drzava bi vise imala. A da bismo ostvarili dobre prinose treba nam repromaterijal povoljan i dobre cene ili bar pratece svetske cene. Ali o cemu pricamo!!! Sve je to banda nevidjena!Razlika sa Budimpestom 5 din a Parizom skoro 10 din...eeeej tajkuni
Kad je tamo ispod 19,cemu se mi mozemo nadati.

Moracemo jos doplatiti da bi nam ga odneli iz avlije,kao da je sugav!A to je sve zbog dobrog roda prosle godine,inace bio bi on 25-26 dinara! Strasno...ne bi me cudilo da ode na 5 dinara pa da ga u slasti izlozim ove zimeSkoro 5 dinara pad u ParizuKad je tamo ispod 19,cemu se mi mozemo nadati.
![]()