savato
Član
Koja je cena,ako si slucajno pitao?I gde?Danas mi prica covek da su mu jedva primili kukuruz sav izbuskan od leptira
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja je cena,ako si slucajno pitao?I gde?Danas mi prica covek da su mu jedva primili kukuruz sav izbuskan od leptira
Neprimaju danas pun silos,Pricao sam sa ivankom najverovatnije sutra i sigruno cena ide dole.Najgore je u svemu tome sto sam kasno sazno da neotkupljuju pa mi sad zmajevka stoji tamo i pitanje je dali ce sutra ponovo krenuti otkupJesam kod nje sam predao,bilo je reci da od danas neotkupljuje neko vreme,dal dok se neisprazni ili ce da obore opet cenu neznam.
kamioni iz Novog Pazara dolaze a valjda ti jasno gde ga posle noseNeka ga odmah obore na 10 din a ne ovako svaki sat-dva cena doleLudilo mozga! Kome ga Ivanka prosledjuje kad Granexport ne otkupljuje kukuruz do novog roda???
Hvala! Znaci ko je imao 3t/h zaradice ako ga sad proda ne punih 50.000 odnosno 430-440 eura a troskovi proizvodnje su mu preko 700 eura po hektaru!Cist gubitak za kukuruzu prosle godine je 250 eura po hektaru sa prosecnim prinosom od 3-3,5 t/h koliko su rekli za Srbiju!E...al da si prodao odmah Robnim rezervama mogao si cak i da zaradis neki dinar,pa jos da ti rodilo 9-10 tona po hektaru kao nekima,sad bi ladio muda na Bora-Bori ili Maldivima...p.s Ljudi moji da nije tuzno,bilo bi smesnoTrenutna cena kukuruza je 16-17 din/kg sa tendencijom daljeg pada dok se u sezoni na jesen očekuje cena od 12 din/kg za novi rod kukuruza.
Pratim te u stopu ove godineljudi samo polako i smireno,daleko je jos novi kukuruz-tu se jos nista ne zna kakav ce rod biti-ali sad je pocela igra zivaca sa kukuruzom rodom 2012 ,ja i dalje ne odustajem od kraja avgusta da prodam svoj kukuruz,ali ipak to je samo moje misljenje
tako i treba,sad umeto 4500 izgubi 9000...iz inataPratim te u stopu ove godinepa kud pukne nek pukne! Ako sam prosle god. izgubio 4500 evra za mesec ipo dana sto sam ga prodao krajem Maja po 20 din i nisam cekao Jul i 26 din pa ove god. iz inata necu ga prodati do kraja Avgusta!