Biće sigurna misija kao štoje Savato napomenuo ali ne pre Avgusta meseca, pa ko može da sačeka sigurno će biti na dobitku.@savato
Ja zaista zelim da se oparis od kukuruza, ali mi 240e/t sada deluje kao NEMOGUCA MISIJA.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Biće sigurna misija kao štoje Savato napomenuo ali ne pre Avgusta meseca, pa ko može da sačeka sigurno će biti na dobitku.@savato
Ja zaista zelim da se oparis od kukuruza, ali mi 240e/t sada deluje kao NEMOGUCA MISIJA.
Uuuu jeeee 20 vagonaTo je definitivno kolicina koja ce napraviti dar mar na trzistu
![]()
Sve znam ali ne razumem sve kao npr da su neki pored cardaka i radne raje u kuci pozurili da spakuju u silos a kuci luftiraju cardake,lepo je bilo zadnje 2-3 godine zaradjivali smo isto a vise smo radili,ali eto doslo doba da se naplati nas rad,.Tako je to sremac moj ali, i uvek ima to prokleto ALI, lako je kad imas manju količinu kukruza da ga prodaš nekom drugom poljoprivredniku-stočaru kome je neophodan ali berzantska cena je danas 19dinara i onda u otkupu kod onih koji prodaju kukuruz na veliko ne može cena biti veća od 20dinara za poljoprivrednike a ima još dosta kukuruza po silosima. Verovatno ćemo doći u situaciju, a izgleda je već tako, da će cena kukuruza u čardacima biti značajno veća od onog sa lagera i iz silosa jer nema tovarenja na barže i vrlo male količine si izvoze u Bosnu i Kosovo dakle trgovina na berzama je ograničena na mešaone i to malo izvoza a ima ga, verovali ili ne, još dosta po silosima. A ko ima u čardaku taj će prodavati onom malom broju preostalih stočara na malo...Paradoksalno je sve to ali takvi smo i mi i država nam...