Meni danas dovezli sjeme i nešto se novaca i zajmilo a nisam ga juče dao po 250e.Smatram ako setva zakasni da će ga još povući gore.pšenice su sve gore i gore a sve to utiče.Žićo @ smio bi se opkladit da će u današnji dan biti 55 Maraka...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A evo sad već i treći. Da nemaš možda sad-večeras kupca? Znaš i sam da cena kada ide gore ide jaaaaako sporo. Drugu tabelu nemam jer je ni sam agroservis nije okačio a i čisto sumnjam da će biti nekog drastičnog odstupanja.....danas je drugi
Tvrditi da ce rod biti odlican ili bit ce ga kao blata je smesno,pred zetvu opali neka oluja svog ga povalja i gotova prica...nemojmo zaboraviti da zito izgleda nikad bolje i da ce ga biti "ko blata" te da sumnjam da ce cena kukuruza biti jaca od 25 din..........
sada su vrlo azurni! , kod mene nije bas neka traznja, nisam video da neko kruni kukuruz jos na veliko..I otkupljivači spuštaju cene![]()
lakarije sad si se nalupao
jel ti imas zavrsenu bar osnovnu?
e ako si ti zavrsio fakultet sa ne mozes ja odoh da spalim moje diplome!!
Lakarije jbt al rasturaš pravopis i gramatematiku sa samo dva meseca zabavišta!NARAVNO DA NEMAM!
Imam 2 meseca predosnovne (zabavista).I treba da ih spalis, kad recenicu pocinjes malim slovom!
VUK KARADZIC RECE: "Pisi kao sto govoris..."
A ti se zapitaj dali NEMOZES govoris kao jednu rec, ili je u izgovoru decidno delis na "NE" i zatim pravis pauzu, pa kazes, "MOZE" !
Tako da to,sto su lingvisti i ostali strucnjaci propisali da se NE pise odvojeno od glagola, je prilicno diskutabilno! Jeste ovo digresija sa zadate teme, ali iskljucivo u cilju "zagrevanja" dok cekamo cenu od 35 din. za kukuruz !
Druže Farm komerc uslovljava da nijedno zrno ne bude pokvareno a Stovet prima samo u zamenu kukuruz.http://www.farmcommerc.co.rs/sites/default/files/cenovnici/Otkup_0.pdf 24.5 din farm komerc cantavir,http://www.stovet.rs/ 25din sto-vet stari zednik.
Ako ce mo das da merimo prodao sam oko 7t.Naziv teme je"Trenutna cena kukuruza na trzistu...."Trziste je svuda gde se trguje!Ja sam napiso po kojoj ceni ja prodajem kukuruz.Verujem da bi i ti voleo da izdzakiras tvoj kukuruz i da ga prodajes po 28din.nije ovo tema cena kukuruza na dzak jer neverujem da si danas po toj ceni prodao vecu kolicinu od 100 kg