Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,7%
  • Ne

Glasovi: 165 47,3%

• Ukupno glasača
    349
Imamo jos cistiji, i sveziji primer, zelezare u Smederevu, gde su svi inzenjeri koji su vredeli otisli, pa sad ovi bez diplome duvaju u prste, i nemaju pojma kako da upale visoku pec ;)

Информације из Ј.Америке су управо онакве какве смо преносили, а то ће се видети у сутрашњој табели.
А данас је изгледало као да престаје коришћење кукуруза.

Доста је било бравара.

Na ovo podebljano.

Kod Amera opet neke špekulacije, izgleda da se i kod njih pojavili neki "toxini"...

Poslednja izmena:
Imamo jos cistiji, i sveziji primer, zelezare u Smederevu, gde su svi inzenjeri koji su vredeli otisli, pa sad ovi bez diplome duvaju u prste, i nemaju pojma kako da upale visoku pec ;)
Ako su na Cipar ,zajebali se....Ili su otišli što radnici nisu znali da vode železaru, pa je doveli do toga, da ovi sa diplomom odu...

Па кажеш им да се пали с масном крпом у мало нафте и кофа шапурика па се набаци угаљ кад се разгори .. има цена кукуруза у клипу да узлети :ppozdrav: ето решења ..

Ma ja .Uvek krivi ovi bez diplome i treba ih nadupit.:off_topic:Kod nas se baš sada nešto više traži kukuruz i ide 250e. Negovore sada nešto ,"imam iz SRBIJE po ovoliko ,i nude mi po ovoliko"

E pa i treba da gori, vidis prvo je citat pa onda ide nastavak, sto znaci da nije pocetak. :)
Lepo kaze Carls Barkli "sto ulazis u frku kad si slabiji" :D

Nazad
Vrh