panonac
Prijatelj Foruma
Koliko kasna setva moze da utice na cenu kukuruza.. Ovde je cena na malo 30 a na vise 28 rsd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
može i to lakoKoliko kasna setva moze da utice na cenu kukuruza.. Ovde je cena na malo 30 a na vise 28 rsd.
znaci silos,sad sam pitao jednog sto kruni za kamion kaze 25din/kgNjegovi kamioni pa sam vuce za kosovo ili siptari dolaze pa vucu kukuruz? kod nas nece siptari da plate 26din idu u dolovo po 25din bar je tako bilo prosle nedelje
- - - - - - - - - -
Dolovac jel si siguran da je 22din ja se cuo u petak sa covekom kaze ide u dolovo 25 din na kamiom (sta ti znaci rinfuz? silos ili kamion)
Ma afera aflatoksin je izmisljena da bi se na kratko oborila cena kukuruza , da tajkuni kupe po manjoj ceni a kasnije za 2-3 meseca kad se to sve zaboravi da prodaju po ko zna kojoj . Ma poljoprivrednici trebaju svoju stranku da nameste da neko zastupa nasa prava , potrebe i da planira buducnost . Naci par skolovanih ljudi kojima nije u glavi samo licni profit nego dobrobit svih nas
veoma lupas lakarije.... nemozes u isti kos nas koji smo zavrsili fakultete i koji su kupili diplome...............NE DAJ BOZE, skolovane ljude,pa ti skolovani su najveci zlocinci i zlikovci !
veoma lupas lakarije.... nemozes u isti kos nas koji smo zavrsili fakultete i koji su kupili diplome...............
molim izvinjenje.........
Je l' su to naucnici sa diplomom, ili bez dokazali?Naucno je dokazano da sto veca diploma, to veci zlotvor,pokvarenjak i lopov i parazit.