I dalje 30din/kg po selu,najvise ima potraznje za onim na dodjem ti kukuruzom,ali niko nije rad(lud) da daje na crtu,tako da je manje-vise mrtvo more.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesam, doterao 40dzakova i u 10sam bio kuci sve po 30. Prodavao je do mene sto je stajao sa kamionom iz vojvodine kukuruz po 28 ali kako ljudi pricaju da mu nijedan dzak nema preko 48kg pa to dodje otprilike na isto. A mislim da taj isto prodaje i u stepojevcu kukuruz...maticu jel si bio jutros ispred stocnog pijaca sa torpedom ,u stepojevcu u cetvrtak dotero neki iz banata prodo kaze 6 tona po 28
Jesam, doterao 40dzakova i u 10sam bio kuci sve po 30. Prodavao je do mene sto je stajao sa kamionom iz vojvodine kukuruz po 28 ali kako ljudi pricaju da mu nijedan dzak nema preko 48kg pa to dodje otprilike na isto. A mislim da taj isto prodaje i u stepojevcu kukuruz...maticu jel si bio jutros ispred stocnog pijaca sa torpedom ,u stepojevcu u cetvrtak dotero neki iz banata prodo kaze 6 tona po 28
Danas se raspitao za cenu kukuruza kod mene u selu.
Curug 37,50.
vi se sprdajte ali cena u crepaji na dzakove 27
tel 0611608718 ivan
Saljte u Dolovo po toj ceni nismo mi sugavi na pare, cena u rinfuzu je jos 22 tel-kelovaj ima 6 kamiona i vuce za kosovo,ali slabo kukuruza u crepaji ima
Njegovi kamioni pa sam vuce za kosovo ili siptari dolaze pa vucu kukuruz? kod nas nece siptari da plate 26din idu u dolovo po 25din bar je tako bilo prosle nedeljeovaj ima 6 kamiona i vuce za kosovo,ali slabo kukuruza u crepaji ima
Dolovac jel si siguran da je 22din ja se cuo u petak sa covekom kaze ide u dolovo 25 din na kamiom (sta ti znaci rinfuz? silos ili kamion)Saljte u Dolovo po toj ceni nismo mi sugavi na pare, cena u rinfuzu je jos 22 tel-kel![]()