Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,6%
  • Ne

Glasovi: 166 47,4%

• Ukupno glasača
    350
A kad je lane bila dobra otkupna cena u silosima pa smo krunili iz cardaka i predavali u silose nismo se setili svercera da im ponudimo,da i oni od neceg zive ? Sad je dosao red da se oni sete nas,tj. onih koji moraju da prodaju,a ujedno i nadoknade za proslu godinu.
Na trgovce da se sazalimo? Nemoj da si smesan koji trgovac radi a da ide u minus?Kod njih postoji mala zarada i velika zarada a rizik od ostalih faktora sveden na minimum,tako da nema zbog cega bih se sazalio na njih i mislio.

ovo sada nisu trgovci vec L O P O V I. ovo je otimacina ...
Ja moj kukuruz nedam po ovoj ceni....
Sutra idem u banku po kratorocni kredit ...
manja mi je kamata nego ova razlika od normalne cene ....

Vrebalov-agrar Novi Bečej. Cena kukuruza 20,20 JUS kvalitet. E sad kada ti saberu, oduzmu JUS cena može da bude i 15-16 din/kg::000::

Na trgovce da se sazalimo? Nemoj da si smesan koji trgovac radi a da ide u minus?Kod njih postoji mala zarada i velika zarada a rizik od ostalih faktora sveden na minimum,tako da nema zbog cega bih se sazalio na njih i mislio.
Imaju i oni faktore rizika,koliko puta kvaran seljak proda jos kvarniji kukuruz... Ne kazem da neko treba na njih da se sazali,nismo se mi na njih sazaljevali lane,a sad neki ocekuju da se oni sazale na nas.

fb-pitaj-prijatelja-dugme.png

Oglas Finansiranje
Opšte informacije

No code has to be inserted here.

Dodatne informacije

No code has to be inserted here.

Opis

Prodajem kukuruz odlicnog kvaliteta cena 35 din.po kg. opstina Zitoradja

Slike (1)

59229a128a6b-308x231.jpg

Kontakt podaci

18412 Zitoradja, Srbija
Toplički okrug
Telefon 1: Evo malo pre video ovaj oglas pa reko aj da postavim

18.03.2013.
CENE ŽITARICA NA PRODUKTNOJ BERZI U NOVOM SADU, BERZAMA U BUDIMPEŠTI, ČIKAGU, MINEAPOLISU I PARIZU
CENE SU OBRAČUNATE PO SREDNJEM KURSU NA DAN OBJAVLJIVANJA (din/kg bez PDV-a)
Presentation%2018.3..jpg

Produktna berza Novi Sad:
Sojina sačma 46% - 47,20 din/kg sa PDV-om

Malo interesovanja pa zastoj i sada se kupuje ispod ruke vise nude nego na berzi ali nista spektakularno.

izgleda da ispod ove cene nece ici...
konacno smo poceli ceniti nas rad ...
ili je prodao ko je bas morao...
sada ide igra macke i misa...
igra zivaca...

Jesi li siguran u to?Pre dve nedelje je za celu nedelju trgovano samo 89 tona,a prošle nedelje tek nešto više.

Ja znam samo da su mnogi prosle godine imali losiji prinos pa tako i ja oko 2t po jutru sto mi je po tadasnjem kursu i ceni od 27din bila cista nula,pa sam resio da ga cuvam ako treba do avgusta pa sta bude bice idem na sve ili nista

Nazad
Vrh