Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

  • Da

    Glasovi: 179 54,4%
  • Ne

    Glasovi: 150 45,6%

  • Ukupno glasača
    329
kad ti resis da prodajes samo nas obavesti :D unapred hvala :ppozdrav: :cao:
idealno bi bilo da pada kisa , acena da nam raste kao i kukuruz ::namigivanje::


Važi :ppozdrav:
 
Meni nije jasno kako kod vas ovi kupuju tek sad po 12,kad kod mene 12 vec cele nedelje i kes odmah bez ikakvog odbitka. A kukuruz se kruni stalno svaki dan imamo somborac otac nonstop kruni!?
 
Dao sam oglas 24.4 na forumu i trazio 10 din.pa se niko nije javio[mozda je bilo skupo],zatim 17.5. sa cenom od 12,4,pa se niko nije javio[mozda je bilo skupo].Sada razmisljam... Mozda zatrazim 13,25 a da vaznost oglasa bude 6 sati, nego plasim se doci ce neko stvarno pa cu coveku morati prodati za te pare. :haha: :haha: :haha:
 
znaci od ponedeljka cena kukuruza pada auuuu a ja nemam sad vremena da krunim ali jbg i ako padne zbog velike ponude skocice ona jos do zetve i ako bude tad 12 13 dinara bice dobro :ppozdrav:
 
Nema sanse da pada cena,susa je i dalje velika,kise kod nas nema odavno.Mlinpek S.Pazova od danas placa kukuruz 11,80,isplata 1 dan.
 
AJDE DA CUJEM VASA MISLJENJA DALI CE KUKURUZ ICI GORE ILI CE PADATI OD PONEDELJKA ,JA SE SPREMAM KRUNITI SUTRA 3 VAGONA PO 12 DINARA ALI ME INTERESUJE DALI CU KUKURUZ STVARNO PASTI OD PONEDELJKA?STA VI KAZETE :bravo:
 
Pasce cena isto ko i kisa sto padaaaa.... :haha:
_________________________________________________Post je spojen: [time]1242938768[/time]_________________________________________________
U saopštenju Ministarstva rudarstva i energetike navodi se da je od prethodnog poskupljenja goriva u Srbiji cena nafte na svetskom tržištu povećana za 9,39 odsto, zbog čega je upućen zahtev za poskupljenje ministarstvima trgovine i finansija.
a to bi trebalo da povuce i cenu kukuruza na gore ::super::
 
Nazad
Vrh