To samo pokazuje da je Produktna berza samo jedna manipulatorska bagra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U njih vise niko nema poverenja,bas bi bilo zanimljivo kad bi morali javnosti da prikazu izvestaj ko je to ove god. uspeo da im proda psenicu tj posalje fax i odobre mu da ce mu otkupiti po 20 din. To bi bilo cak normalno da trazimo na uvid od minist.polj. da objavi spisak pa cemo im poverovati da nije cist kriminal ,pa neka me vas kolega napaljeni moderator North iz Adasevaca opet opominje sto sam napisao da nas izvoznici lese tako da bih ga ovom prilikom zamolio da smiri strasti ili da mi se javi privatno da se upoznamo i popricamo.To samo pokazuje da je Produktna berza samo jedna manipulatorska bagra.
Kada bih ga prodavao ne bih ga dao ispod 12 din! Inace,mislim da je rano za takvu trgovinu posto jos nije pocela berba kako treba,cene se ne znaju,a promene na trzistu mogu biti u nasu korist,posto smo na ivici ponora i nema dalje,ambis ili prezivljavanje...Koja je cena kukuruza u klipu rod 2013
Pre par dana i ja nesto slicno napisa i dobi opomene i zabranu od tog istog North-a.U njih vise niko nema poverenja,bas bi bilo zanimljivo kad bi morali javnosti da prikazu izvestaj ko je to ove god. uspeo da im proda psenicu tj posalje fax i odobre mu da ce mu otkupiti po 20 din. To bi bilo cak normalno da trazimo na uvid od minist.polj. da objavi spisak pa cemo im poverovati da nije cist kriminal ,pa neka me vas kolega napaljeni moderator North iz Adasevaca opet opominje sto sam napisao da nas izvoznici lese tako da bih ga ovom prilikom zamolio da smiri strasti ili da mi se javi privatno da se upoznamo i popricamo.
Apsolutno podržavam predlog! Samo skladište Srbina spasava baš kao i ove godine.Ljudi sto ste zapeli protiv vlasti, ovde je zabranjeno i to treba postovati.
Manite se gledanja nase berze i pretvarajte svaku supu u skladiste.
Najlakse je biti gospodin i sve predati na silos da nam ,,oni" čuvaju nasu muku.
A jeli gebi izasao sa novom cenom svojih proizvodaGebi izasao sa cenom od 2013 god. pocetna cena oko 11 din/kg Jus kvaliteta........BRRRRRR.....![]()
A koliko je bio?!Od danas u Idvoru 13, 50 dinara za stari.