szeky
Član
Sa 11.70 na 11.90
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sretno,da te vreme posluzinikola94 je napisao(la):ja sutra pocinjem da krunim imam 30 vagona...po 12.20
Ko placa tu cenunikola94 je napisao(la):ja sutra pocinjem da krunim imam 30 vagona...po 12.20
Odlicno i cena,a i rodjak Ciric.......nikola94 je napisao(la):Matica u Botosu a on kupuju za Cirica iz Sakula( inace moj rod )![]()
ako je to bilo pre dve godine tad je cena bila oko 17 ali evro je bio 75šandor je napisao(la):Za kolko si prodao kad je bilo 18 din pre par godina ??![]()
pa mora dodati jos otprilike polovinubojcetic je napisao(la):@nikola94
Mnogo si naplanirao sa tim parama. Da nije malo 30 vagona za sve to? Po tvom nadimku a i komentarima bih rekao da si ipak deckic od 16 godina koji se dohvatio kompjutera.Dokazi mi da gresim.
Ja prodao po 19,00 te godine, ali firma pukla i ostali mi duzni, isao, pretio, molio i na krajau dobio ali ne sve, ispalo je kao da sam prodao po 17,00dinšandor je napisao(la):Za kolko si prodao kad je bilo 18 din pre par godina ??![]()
Jel ti mislis da ce biti kukuruz 15 dinleka je napisao(la):ja cekam 15 din![]()
![]()
![]()
videcemo mozda gresim a mozda ne ali ovo je malobojcetic je napisao(la):@leka
Ne bih da te razocaram, ali cena od 15 dinara ove godine sumnjam da ce biti.
pa mislim videcemo josnsnidza je napisao(la):Jel ti mislis da ce biti kukuruz 15 dinleka je napisao(la):ja cekam 15 din![]()
![]()
![]()