Ha nece pa daj mu za 22din pa da vidis dal nece,polako molice oni nas za jedno 2 meseca i placace koliko mi trazimo bice daj ne pitam sta kosta,reci koja je cena kad znas da niko nece?na kamion u crepaji ga niko NECE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ha nece pa daj mu za 22din pa da vidis dal nece,polako molice oni nas za jedno 2 meseca i placace koliko mi trazimo bice daj ne pitam sta kosta,reci koja je cena kad znas da niko nece?na kamion u crepaji ga niko NECE
Do jutros u Brestovcu 25 a za dalje neznam...............Bavaniste 25din na kamion. DOLOVAC koliko je sad kod vas ?Cuo sam da je u Brestovcu i Crepaji 24din na kamion .
Poslao sam ti na ppdali bi mogao da dobijem broj telefona od tih sto placaju 25din ako nije problem?![]()
zdravo svima.nov sam na forumu.sta mislite ljudi dokle ce da pada cena?i da li ce da dodje na 30 din???![]()
Po 100-ti put. Cena u svetu je losa. Ne moze nas kukuruz da kosta vise nego u svetu. Cena kod nas moze biti bolja nego u svetu kad potrose stocari zalihe i pocnu da dokupljuju kukuruz, MEDJUTIM stocni fond je smanjen strahovito i pitanje je koliko ce njima faliti kukruza.
Na cenu utice jako puno faktora. A kao sto imamo prilike ove godine da vidimo, apsolutno nista ne mora.Kod nas kukuruz M O R A da kosta skuplje nego u svetu
sad umesto da otvore granice da se izvozi kukuruz i soja,nasa drzava i nas ministar poljoprivrede to nece dozvoliti,vec je napravio previse sr..a i uopste nece dozvoliti da seljak zaradi sad kad moze,nego ce nas naterati na propast,sad ce sje..ti farmere sa tim mikotoksinima u mleku,pa otrovan kukuruz blablabla, traze i najmanju dlaku u jajetu, a pricaju da cemo uvoziti zdravu hranu,epa nemoze to tako, drzava zivi od seljaka i ako on nemoze da zaradi,drzava propada! al sta cemo kad zivimo u drzavi u kojoj vlada komunizam