Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a taj poznanik je uvoznik? dajte ljudi malo proverenih vesti a manje "reko mi sestrine zaove s vma mali"sanbo4 je napisao(la):Od jednog poznanika sam cuo da je cena kukuruza stala na 12. zato sto se pojavio jeftiniji uvozni kukuruz iz Madjarske.
Ne razumem zasto tako ostra reakcija, pa forum valjda zato i sluzi da uz druzenje prokomentarisemo aktuelne teme iz poljoprivrede. Jedno je suva statistika sa svetskih berzi, a drugo su nase balkanske prilike. Zar mislite da je nemoguce da neki nas politicar-biznismen uveze kukuruz losijeg kvaliteta za male pare i tako obara cenu na domacem trzistu, a time ostvaruje dobit. Jos da pojasnim da sam tu informaciju dobio u neobaveznom razgovoru sa vlasnikom jedne vece fabrike stocne hrane iz naseg kraja. Dozvoljavam da je neproverena i mozda potpuno netacna. Zato sam je i izneo na forum u smislu potvrde, ili negiranja. Molio bih ubuduce, malo vise tolerancije i umerenosti.tarana je napisao(la):a taj poznanik je uvoznik? dajte ljudi malo proverenih vesti a manje "reko mi sestrine zaove s vma mali"sanbo4 je napisao(la):Od jednog poznanika sam cuo da je cena kukuruza stala na 12. zato sto se pojavio jeftiniji uvozni kukuruz iz Madjarske.
pride ne bi lose bilo malo i mozak da se ukljuci...u madjarskoj je cena u petak bila 13.9 dinara. e sad ako transportni troskovi umanje tu cenu na 12din, onda je sasvim moguce da kukuruz uvozimo...