Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
Soyacorn je napisao(la):
Odakle vam ta cena, pa kod nas 16 dinara tel-kel a 20 sa 14 posto vlage. :udri:
I kod nas je ista cena 16din tel-kel, bila bar pre 4-5 dana,kad sam zvao da pitam, .Uvek je nesto jaca cena u juznom Banatu u odnosu na nas u juznoj Backoj,bar dinar razlike,a trenutno i vise.

Dal ce ici gor cena neverujem,mozda tek posle setve,jel kako se kruni zadnje vreme sumnjam da ce cena gore.Pa ja sam mislio da sam ja jedini koji ceo dan po snegu kruni kad ono bilo njih desetak... ::lose:: Nadam se vecoj ceni kao i svi vi :sreca:

Dolovac je napisao(la):
Dal ce ici gor cena neverujem,mozda tek posle setve,jel kako se kruni zadnje vreme sumnjam da ce cena gore.Pa ja sam mislio da sam ja jedini koji ceo dan po snegu kruni kad ono bilo njih desetak... ::lose:: Nadam se vecoj ceni kao i svi vi :sreca:
Pa ljudi kad ćete shvatiti da se cijene ne odredjuje ovde dali ko kruni ili ne :haha: , nego na http://www.quotecorn.com/ .
Ove godine sam prodo direktno sa njive po .20eura/kg (naravno sveden na 14%) i bio prezadovoljan , ali sad se već kajem jer cijene obaraju rekorde i mogu ići samo gore bar sledeći mjesec dva.
Viditi da sve ide u izvoz to vam sve govori , da ima negdje jeftinije nebi kupovali od nas.

ljudi polako sa krunjenjem nema kukuruza u svetu
ako i malo padne cena nema drame to je zbog vaše navale

KishRobert je napisao(la):
trompi je napisao(la):
okolina sombora 21 din sa 14% vlage
posetite ovu stranicu!
http://poljoinfo.com/index.php?topic=2.0
Ja tada nisam bio na forumu ali isto se pričalo među ludima kad je bio kukuruz tada 16-17 ićiće još gore, i ja čekao bolju cenu i puko na kukuruzu 25 hiljada e, jer sam ga na kraju prodao po 7 din. Ali sada mislim da se to neće desiti jer ima manjka kukuruza u svetu, mada treba biti oprezan jer sigurniji je vrabac u ruci nego golub na grani. Ja svakog meseca prodam 10% kukuruza od mog ukupnog roda i mislim da je tako najbolje ::namigivanje::

MOMOSARIC je napisao(la):
Dolovac je napisao(la):
Pa ljudi kad ćete shvatiti da se cijene ne odredjuje ovde dali ko kruni ili ne :haha: , nego na http://www.quotecorn.com/ .
Ove godine sam prodo direktno sa njive po .20eura/kg (naravno sveden na 14%) i bio prezadovoljan , ali sad se već kajem jer cijene obaraju rekorde i mogu ići samo gore bar sledeći mjesec dva.
Viditi da sve ide u izvoz to vam sve govori , da ima negdje jeftinije nebi kupovali od nas.
a gde ti zivis druze? Ko prica o svetskim kretanjima? Cim dodje mart kad ljudima trebaju ::novac:: za seetvu ,oni krune i to masovno a zadruge svojevoljno obaraju cenu i to je tako godinama bez obzira na cene u pesti ili cikagu :cao:

nesto se kuva,cim se istrcavaju sa takvim cenama, ili je ona stara fora. ja danas dignem i svi krenu da krune i kad svi okrune ja spustim cenu. i sta ces sa kukuruzom koji ti je u prikolici ili u kamionu?

level3 je napisao(la):
Pre 3-4 dana premil- krcedin placao 25din a Marjan Risticevic 24
molio bih sve prisutne na ovoj temi kada iznose cenu kukuruza da preciziraju na sta se cena odnosi na 14% vlage ili na tel/kel
Nije svejedno............. :nono: :nono:

@dolovac , ako u martu padne cijena (značajno) onda si ti u pravu ,a ako ne padne (20 ak din) onda sam ja u pravu
[/q
@dolovac , ako u martu padne cijena (značajno) onda si ti u pravu ,a ako ne padne (20 ak din) onda sam ja u pravu
Nek da bog kako ti kazes,ali uvek je spadao godinama unazad tako da nevidim razlog sto ne i sada :udri:

* POLJOPARTNER -
* Promene cena za dan January 24, 2011 -
* Kukuruz veštački suv 21.50 + pdv

Nazad
Vrh