sale ratar
Član
Ima i sad samo se malo taji (skriva) ali no.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prodavci mehanizacije nikad više nisu uzimali mašine nazad za dug nego sada... Proverena informacija...Jagma za svakim slobodnim kvadratom zemlje, mehanizacija što nova što polovna svakodnevno stiže...Šta bi tek bilo da se ne propada?![]()
Potvrdjujem.sto novih,sto polovnih...par losih godina,a sve je otislo (i cenovno)dodjavola.Prodavci mehanizacije nikad više nisu uzimali mašine nazad za dug nego sada... Proverena informacija...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Druze,sada sam krunio i merio ,ako lazem Bog neka mi na najmilije uzmee!Ja koliko znam 85% je neka gornja granica randmana, tako da prodaj im tako![]()
Ma ne skidaj im nista, koliko kg izmeris toliko neka plate kao kukuruz. Jedino ako ti neko od njih drugar ili rodjak onda ok....Druze,sada sam krunio i merio ,ako lazem Bog neka mi na najmilije uzmee!
Od 10 kila u klipu,8,5 kila zrno i 1,5 kg kunine
druže ne napadam te samo kažem da tako ne možeš da budeš oštećen kad im već izlaziš u susretDruze,sada sam krunio i merio ,ako lazem Bog neka mi na najmilije uzmee!
Od 10 kila u klipu,8,5 kila zrno i 1,5 kg kunine
Ne,necu ni ja da budem necovek:nema da ga krunim ,da ga dzakiram i merim,da secam dzakove...Ma ne skidaj im nista, koliko kg izmeris toliko neka plate kao kukuruz. Jedino ako ti neko od njih drugar ili rodjak onda ok....
Dva puta uzimao za ogled i krunio i proveravao druze i oba puta tuu negde oko 84-5 posto je zrno...Na 85% im pokloni tuluskeSve preko 70% je super.
Ta razlika može da se desi u razlici u vlagi kukuruzaDva puta uzimao za ogled i krunio i proveravao druze i oba puta tuu negde oko 84-5 posto je zrno...
Tako da mi nije jasno tolika razlika od 70 do
85... jedino ako je do sorte ,ovo je neka RW ULTRA sorta kukuruza
Ne treba da radiš i prodaješ na svoju štetu. Kada ga okruniš ostanu ti šapurine. Ako neće da kupe po toj ceni 85% od cene u zrnu, ti ga okruni i tako u zrnu prodaj.Dva puta uzimao za ogled i krunio i proveravao druze i oba puta tuu negde oko 84-5 posto je zrno...
Tako da mi nije jasno tolika razlika od 70 do
85... jedino ako je do sorte ,ovo je neka RW ULTRA sorta kukuruza