Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci da je onda ovih 21,5 jos vica cena od kuce jer sve ide tel kel kolliko kg x 21,5.Ja sam danas prodao moj sa lagera po 21 din. sa pdv. Lager se naravno skida, kad se napravi obračun znaću tačno koliko je, ali pretpostavljam da je oko 10% (7 meseci x 1,2% + fumigacije). Naravno, još na vagi su odbijeni troškovi ulaza i kontrolne kuće, to ne spada u ovih 10%. )
Kod koga je na lageru?Ja sam danas prodao moj sa lagera po 21 din. sa pdv. Lager se naravno skida, kad se napravi obračun znaću tačno koliko je, ali pretpostavljam da je oko 10% (7 meseci x 1,2% + fumigacije). Naravno, još na vagi su odbijeni troškovi ulaza i kontrolne kuće, to ne spada u ovih 10%. )
sa kim saradjujes u Srbobranu ?Ja sam danas prodao moj sa lagera po 21 din. sa pdv. Lager se naravno skida, kad se napravi obračun znaću tačno koliko je, ali pretpostavljam da je oko 10% (7 meseci x 1,2% + fumigacije). Naravno, još na vagi su odbijeni troškovi ulaza i kontrolne kuće, to ne spada u ovih 10%. )
Daa,ali vecina ljudi sa sela ne kapiraju da je too cena bez Pdv-a...Za pocetak, nije PDV za sve isti.Za nekog 10% za nekog 8%
Bass too prijatelju...konacno da neko razume!Drugo mustang hoce da kaze . Cijena koja izlazi na produktnoj berzi mnogima je reper za gledanje i pokazivanje . Dali je prikazana bez pdva slucajno ili sa namjerom?