Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prijatelju pravo pitanje je STA kazu stocari u Francujskoj , Nemackoj, Americii itdd,onda znaci I njih hoce da uniste u njihovoj zemlji?? OD tih Zapadnih zemalja je krenuo rast cena zitarica na berzi...,nije too srpski ratar vama uinat da vas ugasi I unisti podiggao cenu zitarica ...Ugasice sve dole koji se bave stocaratvom, koji imaju proizvodnju sireva itd.... Sta oni ljudi da rade? Kome i za koju cenu oni treba da prodaju svoj proizvod?
Prijatelju ja Sam mislim bas ovde pisao da sam do pre 10 godina bass ja cuvao NAJVISE stoke u celom selu...I trazioo pravdu za cenu stoke u odnosu na cenu kukuruza...Jedno vreme Sam bio u takvoj situacijji da mi je doslo da otvorim kapije na obore I da odvezem krave I bikove I pustim stoku neka ideee gde hoce samo nekaaa ideee ,jer vise nisam mogao da izdrzimm Niti imao od cega da kupujem hranu...Ne treba biti sebican. Svi smo ili smo bili stocari. Ako nista drugo jedno koleno pre ako se bavilo poljoprivredom sigurno je bilo i stocarstva i to je po meni dobitna kombinacija. Srednje gazdinstvo sa ratarstvom i stocarstvom.
Uvek je tako i bilo,saka ljudi ima ovlascenja ra radi uvoz i izvoz i ti se bogate a mi smrtnici smo zadnja rupaVučić: Zabranićemo izvoz pšenice, moći će samo uz dozvolu Vlade Srbije
Vučić: Zabranićemo izvoz pšenice, moći će samo uz dozvolu Vlade Srbije
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Mađarska već zabranila izvoz pšenice i da će tokom sledeće nedelje i Vlada Srbije doneti takvu odluku i da će samo uz njenu dozvolu pšenica moći da bude izvezena.rs.n1info.com
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
e onda ga je ugasioVučić: Zabranićemo izvoz pšenice, moći će samo uz dozvolu Vlade Srbije
[/URL][/URL]
Sent from my SM-A528B using Tapatalk