Malo je sad da dzakiram nekom i merim za 30 din kad je u rinfuzu 28,5 i ide gore....Da, a moze i na vise dzakova
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malo je sad da dzakiram nekom i merim za 30 din kad je u rinfuzu 28,5 i ide gore....Da, a moze i na vise dzakova
To stoji, ali kad bi videli kakav je kvalitet mog kukuruza mozda bi i 30 bilo mnogo. Ona suшa ga urnisala. A iskreno, i nema kupaca osim golubara, a oni teski po pitanju kvaliteta zrnaMalo je sad da dzakiram nekom i merim za 30 din kad je u rinfuzu 28,5 i ide gore....
Po meni to nije neki reper tj primer cene to sto golubari kupe dva kante kukuruza. Ovde kad se prica govori se o cenu na rinfuz na par vagona, ili recimo veca cena na dzak ali trgovina barem tona dve dzakirano. To sto se proda komsiji dzak dva za kokoske i golubove se ni ne racunaTo stoji, ali kad bi videli kakav je kvalitet mog kukuruza mozda bi i 30 bilo mnogo. Ona suшa ga urnisala. A iskreno, i nema kupaca osim golubara, a oni teski po pitanju kvaliteta zrna
Nikako. Losiji je kvalitet redovno na susi. Biljka umire prije vremena gljivice napadaju na kraju vegetacije i slicnoOvde okolina vecinom sto ja sam pitao kukuruz dosta los, bela plesan, fuzarioza mislim. A trebalo bi da je bolji kvalitet zrna kad je susnija godina (veci % proteina u zrnu)
Na berzi koliko vidim 27.5 din+pdv. Kod nas se može dobiti od 29-29.5Jel ima šta novo u vezi cene?
Nemoj da mi dolivas so na ranu,jbg ja sve stavio u ns-agro a tamo jos 26Na berzi koliko vidim 27.5 din+pdv. Kod nas se može dobiti od 29-29.5
Момо Прелевић он је из Змајева тамо има силосе и у Куцури за Србобран не знам да има. За сада ништа лоше нисам чуо о њему једино да су доста коректни за сарадњу.Ko je iz srbobrana ili kucure? Interesuje me neki sto tamo ima silose a zovu ga momo kakav je on sa cenama? I ujesen sa otkupom?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Pad jeDa li je bilo šta danas na berzi... Nigde izvrštaj naći. Da nije skok majku mu?