aca74
Član
Jel od 50 kg?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je napisano 29 oktobraProdavajte ljudi dok je preko 20.Posle će neko drugi skinuti skorup sa vaše muke.
Troskovi susenja19.7 plus pdv najveca cena u almexu. Ja sam pustio kolicinu na 19.3+pdv. Naravno minus1% ulaz minus 1% lager.
Sent from my S60 using Tapatalk
Nisam napisao sva roba je bila u jusu. Uspeli smo sve skupa nuti pre kisa. I. Mao sam dve tri ture preko 14vlage ali je to otislo na drugu stranu ali ne i u almexTroskovi susenja
Ta cena od 20 nije bila "kratko" kako si napisao,ko je hteo prodati mogao je i imao je vremena,a vlaga je bila ispod 15 kod vecine ovde kod nas,kod mene 13.7. Cemu panika,polako...malo optimizma ovo postade gore od korone i ravnozemljasa zajednoTa cena od preko 20din je bila mnogo kratko i plus vlaga da je bila kukuruza do 15% a u to vreme se u najvece skidao sa njiva i nikako nije mogao da ima ispod 15% vlage..nisu ni oni blesavi znaju sta rade.kod nas su boga iskupovali po nekoj ceni i zatvorili se..
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
U nas kraj brate niko skoro nije imao ispod 15% vlageTa cena od 20 nije bila "kratko" kako si napisao,ko je hteo prodati mogao je i imao je vremena,a vlaga je bila ispod 15 kod vecine ovde kod nas,kod mene 13.7. Cemu panika,polako...malo optimizma ovo postade gore od korone i ravnozemljasa zajedno