To je malo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ostalo mi na lageru oko 100 tona cena je trenutno bedna nije vredna pomena
Od početka Maja na berzama u svetu su se strmoglavili i pšenica i soja i kukuruz nisu bili tako jeftini od 80tih
Od 10 Maja su hvala Bogu počeli da rastu ali tempom koji se na berzama retko vidi 2% -3% dnevno,
kukuruz i, pšenica su porasli 10% i to od 10 Maja do danas, soja se najmanje povratila
Ovo mora da se odrazi i na Evropsko i na naše cene valjda do kraja ovog meseca
Otvorena je supa,samo sto sa te desne strane je 15m jos siroko.@igordulic ovo si samo u šupi izruči robu? Koja ti je otvorena na sve strane ili?
Šandore cenim te, uvek si imao dobre informacije. Koliku cenu očekuješ da bude. Imam za prodaju, mogu da čekam i više od dve nedelje, ali ne bih, pa da znam koja cena bi trebala da bude.Ko nemora da proda kukuruz nek sačeka nedelju - dve !
Cekam i ja, a cekao sam i sa sojom pa sam docekao. Neki jos uvek cekaju, ali sta, Bog ce ih znati!Ja ću čekati a da li ću i šta dočekati ostaje da se vidi.
Ja ću čekati a da li ću i šta dočekati ostaje da se vidi.
Ostalo mi na lageru oko 100 tona cena je trenutno bedna nije vredna pomena
Od početka Maja na berzama u svetu su se strmoglavili i pšenica i soja i kukuruz nisu bili tako jeftini od 80tih
Od 10 Maja su hvala Bogu počeli da rastu ali tempom koji se na berzama retko vidi 2% -3% dnevno,
kukuruz i, pšenica su porasli 10% i to od 10 Maja do danas, soja se najmanje povratila
Ovo mora da se odrazi i na Evropsko i na naše cene valjda do kraja ovog meseca