markokg1982
Član
Ja danas prodao preostale 23 tone po 15,7 din sa pdv-om. Sad jos samo novac da docekam na racunu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
izgleda da ce ovi iz Vojvodine ove godine ici u Srbiju da kupe kukuruzJa danas prodao preostale 23 tone po 15,7 din sa pdv-om. Sad jos samo novac da docekam na racunu.
izgleda da ce ovi iz Vojvodine ove godine ici u Srbiju da kupe kukuruz .A jos daju i bez para ,dodjem ti .Ja danas prodao preostale 23 tone po 15,7 din sa pdv-om. Sad jos samo novac da docekam na racunu.
Jesu li to pune barze? Kako znas druze?Pada cena sledecih dana
A psenica?Pada cena sledecih dana
Mislim da je nerealna za politicku priliku, jer je pocelo prepucavanje kako je hleb skup zbog cene psenice, nje ima malo i malo ce je biti... tih 4 evra je oko 50 para, po meni neodrzivo na duzi period, i mislim da ce se vratiti na staro... a sto se kukuruza tice cujem da su stigle nove barze, trenutno na berzi se trguje od 16.20 do 16.30 bez pdv-a... nekima su puni silosi jer su mesali vlazni kukuruz sa suvim hteli da ucare koji dinar, pa sad ne znaju sta ce da rade sa njim...Ino kupci smanjili cene za 4 eura. Psenica 23 din nerealna cena. Domaci mlinovi jedino kupuju
Kod nas 17.20 .(ide Albancima)
Nije u njegovom domenuMiki, soja?