Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne mogu oni da vide ip adresu od vaseg racunara jer je iza nat-a, svaka vasa ip adresa je natovana na neku javnu adresuJa sam bio preko panagenta i dao sam burazeru i jos par drugara da mogu da se uloguju. Svaki racunar ima drugu ip adresu sta ako neko ima 20 racunara u firmi?
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Pa verovatno ima zastita za broj logovanja u isto vreme.Ja i Šogor smo bili na GEA ,jedan bio na telefonu ,drugi na kompu nije bilo šanse da obojica sa trećeg uređaja da se logujemo.
Jedina opcija da napravimo grupu na Viberu ili bilo gde pa da najodgovorniji prima informacije i kači na grupu jedino se dogovoriti kasnije kako za prodaju stupiti u kontakt sa kupcem
Bar da su oni jedini koji nas prate.Mislim da bi najbolje bilo da se o ovome dalje ne piše javno.Kod svih "berzi" u uslovima korišćenja piše da je ovo o čemu se piše zabranjeno i protiv pravila oglašivača.100% znam da nam se forum prati od strane Infotima i Gea Berze,za Pan Agent ne znam.
Može korisnik da ima na PC ju i na mobilnom tako smo i imali.Pa verovatno ima zastita za broj logovanja u isto vreme.
Cudi me da je i dvoje moglo u isto vreme
Sent from my Redmi Note 4 using Tapadjoka![]()
Pisi slobodno i navedi lokaciju gde je po toj ceni trgovano. Cak i imena firmi nije lose ponekad navesti. Cena na berzi je uvek za pdv da ne kazem i vise bolje nego lokalni otkupljivac.