AJde reci da nisam bio u pravu sto se tice onda cene???
Kako si bio u pravu kad sam onda prodao po 19.5. Svi ste pricali da ce biti 8 dinara...cas mi rekao rodjak iz Rumunije cas ovaj cas onaj...ma bolje ne pisi takve gluposti ovde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
AJde reci da nisam bio u pravu sto se tice onda cene???
@spajki
Nisam prodao ni kilu kukuruza. Cekam. Imam osecaj da ce mi skladiste isplatiti samo sebe za godinu dana.
Jeste,kazu i svinje ce na 100 din kg,pouzdani izvor.Danas bio covek iz ADE kod mene,drugar mu radi u GEbiju, i rece mu da ce kukuru otici na 11-12din...sta reci![]()
Jeste,kazu i svinje ce na 100 din kg,pouzdani izvor.
Послато са Coolpad R108 уз помоћ Тапатока
Često se desi lepa zarada iz svog skladišta ali isto tako se desi i lep minus i gubitak čekajući tu neku "pravu" cenu.I ja sam prosle godine ostavio soju u svom magacinu-i pogrešio.@spajki
Nisam prodao ni kilu kukuruza. Cekam. Imam osecaj da ce mi skladiste isplatiti samo sebe za godinu dana.
Stvarno su smradovi zašto jus nije 15%...?Što bi moglo da se reši a nama kao proizvođačima bi bilo mnogo bolje jbg
Posto trenutno ide kukuruz sa njive u vojvodini... tamo gde ga ima jos?