Ćuj ovoga "bez stočarstva nema ratarstva"...možemo i ovako "bez ratarstva nema stočarstva"..kakvih ljudi ima neverovatno.Još da mi vi i slični određujete cenu.Cena kukuruza u Evropi se ustalila i ima te manje skokove u toku nedelje! Svakako da ne treba prodavati po 14 din jer ta ustaljena cena u Evropi daleko veca i iznosi nesto preko 20 din u proseku
Uros Davidovic
Администратор · 4 ч.
Kukuruz raste vec peti dan zaredom na svetskim tržistima. U nedelju u emisiji Bolja zemlja ,pojavice se stručnjak , analitičar, direktor jedne velike firme i reći svoje mišljenje o perpektivi rasta cene. Snažno savetujem drage poljoprivrednike da sačekaju i NE PRODAJU ga za 14 dinara. Naravno, to je samo lično mišljenje a više informacija dobićete u nedelju ujutru. Hvala
Na pogrešnu adresu se javljaš.Ne određuje naš stočar cenu kukuruza.Meni kao stočaru isto odgovara bolja cena jer ću imati ako Bog da nešto viška da prodam.Najveći problem stočara nije samo kukuruz nego nuz proizvodi od suncokreta,žita... koje se otkupljuju po mizernim cenama a stočno brašno i sunc. sačma ide u nebesa i nema nikakvog pariteta.Ovi Otkupljivači deru i vas i nas.Zato nema stoke,pa obaraju cene kako hoće,jer znaju da smo u njihovim šakama.A prilikom bilo kakvog izvoza neće dati tebi i meni da zaradimo.