Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mene jedino brine sto trenutno almex ne prima robu na lager. A jedino su oni uvek korektni kada robu prodajemo, sa svima drugima je natezanje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekli su da ce primati na lager za 3 nedelje (dok prvo otkupe vlažan za potrebe prozvodnje)
Tacno tako, sta seljak ima sa vodostajom Dunava, sto se tice poljoprivrede moze i da presusi, ali je dobar izgovor za obaranje cene, cudi me da dosada nisu "utvrdili" da je i plovidba Bermudskim trouglom opasna i da to utice na cenu, ili pojava crnih rupa u atmosferi, ili ................. svasta nesto sto bi posluzilo kao izgovor za nisku cenu!A šta nas dotiču te barže,mi ne trgujemo i ne izvozimo,nemamo tu privilegiju i pravo.S našim proizvodima drugi trguju i zaradjuju oduvek je tako...nit to odredjuje i diktira cenu ,čist trgovinski monopol kao i u svemu gde može da se ubira lepa zarada na tudjoj grbači.