Ma da samo da ubiju cenu, kod nas vucu siptari pa samo prsti 20din iz ambara dzakiran.Kod nas nikom netreba kukuruz, a ako baš insistiraš, spremni su da plate oko 17,00 sa sve pdv-om
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma da samo da ubiju cenu, kod nas vucu siptari pa samo prsti 20din iz ambara dzakiran.Kod nas nikom netreba kukuruz, a ako baš insistiraš, spremni su da plate oko 17,00 sa sve pdv-om
.
Sacuvaj za mene 2 prilice za moje dvoriste.cca 12T,pred kraj avgusta.Kod nas nikom netreba kukuruz, a ako baš insistiraš, spremni su da plate oko 17,00 sa sve pdv-om
.
Nema od toga ništa u jednom duuužem periodu.kukuruz ce biti skup kao otrov.
Zapamtite.
A u toj priči jel si čuo i gde nude? Ja sam pre 2 dana ugovorio po 14,95 SA PDV-om, tako da je to na zeleno jako teško da je istina...
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
To trenutno izadje 127E tona sto je jaca cena nego 2016g. Kod nas jos nema ponude terminske prodaje.Da,15 din sa 8%pdv-a je terminska cena za jesen za kukuruz jus ili srps kvaliteta tj 14%vlage.Nema veze ako ga ti doneses sa 20%vlage,svodi ti se na 14%vlage po tablici i isplacuje po ugovorenoj ceni kolicina koju si ugovorio.