Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zemco je napisao(la):Ma sta je ovo Srbi jer ste vi normalni..Vi imate prinos od oko 4t po ha, a ja ovo godinu u Makedoniju sam imao 9 t po ha,i imam oko 300 t da prodajem,ali kako da prodajem ko vi pagate cenu,vi se radujte cena krece 9 din,ma sta je to nista gde vam je zarada.Dinar pada,pa sto nema veze i ako cena ide 12 din pa nista.Svi smo najebali ove godine.I sto ako izvozite za Makedoniju koliko tona moze nasi da vi kupu nista,samo ce opet imati pipice kod kosevima.Pozdrav iz Makedonije ja zelim vise od vas da cena raste ali dzaba kad vasi dinar je slab i pak nasi trgovci uzme kukuruz za dzaba
Jel ovo oglas tipa nista ne prodajem samo se hvalimzemco je napisao(la):Ma sta je ovo Srbi jer ste vi normalni..Vi imate prinos od oko 4t po ha, a ja ovo godinu u Makedoniju sam imao 9 t po ha,i imam oko 300 t da prodajem,ali kako da prodajem ko vi pagate cenu,vi se radujte cena krece 9 din,ma sta je to nista gde vam je zarada.Dinar pada,pa sto nema veze i ako cena ide 12 din pa nista.Svi smo najebali ove godine.I sto ako izvozite za Makedoniju koliko tona moze nasi da vi kupu nista,samo ce opet imati pipice kod kosevima.Pozdrav iz Makedonije ja zelim vise od vas da cena raste ali dzaba kad vasi dinar je slab i pak nasi trgovci uzme kukuruz za dzaba
ako je tako onda cemo i mi nositi za zrenjaninzrenjaninac je napisao(la):Cena kukuruza odlazi na 9.5din+pdv=10din![]()