A gde da ga prime kad primaju soju i suncokret...normalno kao i svake godineMirotin, Savino Selo: 17,2 sa 8%PDV-a
Madžarev, Sivac: 16,5 tel kel
Na par mesta uopšte ne primaju kukuruz.
Šta reći, a ne zaplakati...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A gde da ga prime kad primaju soju i suncokret...normalno kao i svake godineMirotin, Savino Selo: 17,2 sa 8%PDV-a
Madžarev, Sivac: 16,5 tel kel
Na par mesta uopšte ne primaju kukuruz.
Šta reći, a ne zaplakati...
A gde da ga prime kad primaju soju i suncokret...normalno kao i svake godine
Pa na 22-23 nema zarade, nego pozitivna nula.
Ja sam se danas konacno resio starog kukuruza,cenu ne znam jer je nisam ni pitao...
Da..,Ali sa unosenjem kukuruza takodje CE dock opet leptirak, tako da cu videti, ako prezivi I pored oprskanog mesta , moracu tabletama da ga ponovo bijem.Tretiraj skladište i pobio si gamad a da nisi tretirao zrno. Ovako moraš opičiti tabletama preko zrna (a to je žešći otrov) i onda ta otrov završi u stoci pa posle u nama. Moje mišljenje.
Kad kazes ,,pravilno upotrebiti'', to he 3-6 tablete/t(tako pise u upustvu), stim sto cu ja kukuruzom u dzakovima da ogradim to mesto I unutar toga sipati rinfuzno, pa CE mi biti malo nezgodno da izracunam dozu posto za vrece je drugacija doza to jest ide po m3 I manja je.Tablete imaju manju karencu i treba ih pravilno upotrebiti pa nema problema.
Inače nov kukuruz celih 17 rsd i to trgovina između nas što bi se reklo.