A gde da ga prime kad primaju soju i suncokret...normalno kao i svake godineMirotin, Savino Selo: 17,2 sa 8%PDV-a
Madžarev, Sivac: 16,5 tel kel
Na par mesta uopšte ne primaju kukuruz.
Šta reći, a ne zaplakati...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A gde da ga prime kad primaju soju i suncokret...normalno kao i svake godineMirotin, Savino Selo: 17,2 sa 8%PDV-a
Madžarev, Sivac: 16,5 tel kel
Na par mesta uopšte ne primaju kukuruz.
Šta reći, a ne zaplakati...
A gde da ga prime kad primaju soju i suncokret...normalno kao i svake godine
Pa na 22-23 nema zarade, nego pozitivna nula.
Ja sam se danas konacno resio starog kukuruza,cenu ne znam jer je nisam ni pitao...
. Ili samo tabletama I to je to?Da..,Ali sa unosenjem kukuruza takodje CE dock opet leptirak, tako da cu videti, ako prezivi I pored oprskanog mesta , moracu tabletama da ga ponovo bijem.Tretiraj skladište i pobio si gamad a da nisi tretirao zrno. Ovako moraš opičiti tabletama preko zrna (a to je žešći otrov) i onda ta otrov završi u stoci pa posle u nama. Moje mišljenje.
Kad kazes ,,pravilno upotrebiti'', to he 3-6 tablete/t(tako pise u upustvu), stim sto cu ja kukuruzom u dzakovima da ogradim to mesto I unutar toga sipati rinfuzno, pa CE mi biti malo nezgodno da izracunam dozu posto za vrece je drugacija doza to jest ide po m3 I manja je.Tablete imaju manju karencu i treba ih pravilno upotrebiti pa nema problema.
Inače nov kukuruz celih 17 rsd i to trgovina između nas što bi se reklo.