jovan.susek
Novajlija
- Učlanjen(a)
- 16 Jun 2010
- Poruka
- 11
Ja imam još jedan kamion,treba ga prodati sad robne rezeve daju kukuruz da im se vrati na jesen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako je uspeo da sačuva kuruz iz 2008 g. od žiška i leptirice?Dolovac je napisao(la):E jedan moj kucni prijatelj kruni 7-8 vagona roda iz 2008 i 2009 inace tvrdoglav covek![]()
al mu se isplatilo to sad
![]()
![]()
nemam pojma to je izveštaj sa berze a stavio sam ga ba bih se videla tendencija rasta cenePaor mladi je napisao(la):kako da prodam 25t, na zeleno, Imam 15h, zp434,pidikanac je napisao(la):na berzi trgovano ovogodišnjim rodom kukuruza po ceni od 14.04din sa PDV-om isporuka oktobar-novembar ide gore biće![]()
![]()
niko nekaze da ga nije jela swaka zgadija,a rekoh tvrdoglav covek,tog od 2008 zmajevka meri 7700kg a ovog 2009 8300kg eto koliko je supalj onaj od dwe godine,al opet ako izracunas zaradio je na ovu cenulakarije je napisao(la):Kako je uspeo da sačuva kuruz iz 2008 g. od žiška i leptirice?Dolovac je napisao(la):E jedan moj kucni prijatelj kruni 7-8 vagona roda iz 2008 i 2009 inace tvrdoglav covek![]()
al mu se isplatilo to sad
![]()
![]()
Znaci lalo nista bez mene..........cccLala iz Banata je napisao(la):Zna li neko telefon silosa u Idvoru?![]()
A Lalo biceLala iz Banata je napisao(la):Ja sutra krunim, 20 dinara, odmah novci.![]()
Cup je pobodio u izboru jedino zato sto je blizi jel tako...Lala iz Banata je napisao(la):Dacu ga Cupu, prvo sam se dogovorio sa Cakom za 20, pa je i Cup pristao da da 20.![]()
Ajde nam se ti predstavi, prijatelje, imas temu u rubrici caffe, nije tesko napisati par reci o sebizoran kjlajicevo je napisao(la):pozdrav za sve forumase.kod nas cena kukuruza je 18 din.dali neko zna ko otkupljuje kukuruz u zeleno prodao bih otprilike nekih 20 vagona.![]()