Risto u pravu si sto se tice merdevina i velicina tresanja(drvo)pogotovo tih od 50 ili 25 god. starosti ali te stare su sadjene na vecem rastojanju nego sto je sad sadi recimo 5x4m ili 5x5m.Znam kako izgledaju tresnje u Ritopeku,ja sam vise za varijantu neke srednje velicine i da se to oprska lakse i lakse obere.I nemoj da odustajes od diskusije ja sam te pitao par puta za savet i istog trenutka si mi odgovorio,mislim da tako misle i ostali na forumu.
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Na slici 3 su tresnje sadjenje u jesen 2011(burlat)slika je mutna pa se izvinjavam,vidi se i jedna kosnica sa pcelama ali jedva,cim sredim slike ubacicu jasnije.Ova kosnica u prirodi nije ovako kriva ili je moj telefon nesto omanuo ili pcele resile da zapale sa sve kosnicom
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Na slici 3 su tresnje sadjenje u jesen 2011(burlat)slika je mutna pa se izvinjavam,vidi se i jedna kosnica sa pcelama ali jedva,cim sredim slike ubacicu jasnije.Ova kosnica u prirodi nije ovako kriva ili je moj telefon nesto omanuo ili pcele resile da zapale sa sve kosnicom
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Poslednja izmena od urednika: