Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja od 3 burlata koje imam, sa sigurnoscu znam da je jedno stablo burlat, ostalo sigurno nije. Da stvar bude gora, kupljeno je sve u Revi2 i nije ista sorta a placeno 250-300din kao prvoklasna sadnica. Toliko o kontroli kvaliteta.
Posle mnogo kafa i malozaključio sam da nema neke nauke oko grčke trešnje. Ista je kao i kod nas samo je oko stabla zemlja nasuta u velikom sloju kada se gradila kuća pa se čini da iz zemlje izlaze 'stabla' a to su u stvari ramene grane. Trešnja je jako stara pa i to dodatno zbunjuje. Može se, doduše malo teže, primetiti na drugoj fotki, da je iza zida ograde parcela niža....
To sam zaključio razmišljajući puno o Grcima koji nisu nešto mnogo različiti od nas osim što kako ni kažu oni vole svoju zemlju i imaju po četvoro dece a za nas kažu da volimo sirtaki....
Kalemio sam one pupove što sam capnuo sa te trešnje nešto na izdanke višnje a nešto na jednu granu divlje trešnje i sad je sve u rukama onog odozgo..... semenke nisam pokupio ali sam skupio semenke odnekih šljiva....