Transport kombajna

Da li neko zna da li se moze kamion staviti na voz iz Nemacke do Kladova? I koliko bi to kostalo, da li je neko transportovao masinu tako....

Jedan lik iz sela transportovao na taj nacin dva kombajna Vozom iz Nemacke,pa kad su napokon stigli jedva su ih posle kompletirali... Sve zivo poskidali... :haha:

Pa ako je bas tako, mogu i ja da putujem sa tim vozom. Ja mislim da je dosta jeftinije vozom. Sa kamionom mi traze 3000-3500e...

Седеш на бус,одеш купиш што си нашао,уземеш све папире и на аутобан и пун гас за Србију...није то никакав проблем,мени је било први пут било зезнуто због језика и свега ал само полако и снаћеш се...

Mene je prevoz traktora iz Nemacke tacnije iz Alpena kostao 1200e,prilicno velika kilometraza je bila u pitanju..

Nisam jos. Treba da je kaparisem posle nove godine. Ako do tada ne nadjem nesto drugo....

Jutros natovaren JD 1068H
2ugcswi.jpg

• Like
Reagovanja: igo
Evo mog Zmaja, danas tovaren.
imag0161.jpg
imag0162.jpg

Čovek natovario 2 hedera, adapter i naravno kombajn. I još mi je ugovorom garantovao da će sve stići bezbedno...

Manjeviću koliko košta transport? Jel po kilometru ili kako se dogovoris? Da li čovek ima i neka manja vozila zatransport?

Ti vasi prevoznicu imaju " finu " cijenu, nema sta. Meni je kombajn iz Njemacke dovezao za 1250e, 1km=1e...

Fahr M1002 staje u standardnu prikolicu ( ceradu) , pa zato te toliko kostao prevoz.

Nazad
Vrh