Transport kombajna

john deer 955 iz austrije-krusevac(carina)-paracin(istovar) 1700evra prevoz Steva iz Kaca i 1300evra carina(koja je navodno ukinuta tj smanjena) to je cena ekstra mala za prevoz labudicom jer je trebao jos jedan traktor da ide pozadi ali svaba je nazalost naje..o pa taj traktor nije uzet i tako da je samo moj kombajn doteran i naplatio mi samo koliko mi i rekao to jest skoro da nije imao zaradu i veoma posteno od njega za svaku pohvalu to bi retko ko u danasnje vreme ispostovao drugi bi drzao kombajn gore sve dok mu ne ispadne jos nesto da dopuni ili bi me odlozio dok nadje jos nesto labudica je bila preko 5 metra prazna u zadnji kraj i tako je dosao 1000km je Paracin to mesto tamo kod stajera prema Lincu ja sam isao da platim i da pomognem na utovar mada je on predlozio da mu dam pare i sam da utovari ja sam ipak hteo da pomognem i ja
Dragan82@
Procitaj jos jednom sta je covek napisao,nemoj lupetati gluposti.

- - - - - - - - - -

paracinac malopre sam se cuo sa Stevom i Steva kaze da su to lazi da ti je on vozio kombajn za 1300e . Dogovor je bio da se kombajn bez hedera vozi za 1700e, ali posto mu neko otkazao JCB i nije ga utovario onda je on tebe pocastio sa gratis voznjom hedera. Tako da je ta tura kostala 1700e , a ne 1300e koako si ti napisao.
Citiram i tvoj post da ga ne prepravis pa ispadne da ja pisem svasta.

dragan82 da se izvinis coveku i da mu das popust kad bude trgovao ,i sta imas da proveravs Ti koliko je kome naplaceno,mozda su u dobrim odnosima pa je za coveka jeftinije ,kako si bio samo azuran da sve proveris nadam se da ces biti azurniji da se izvinis

Nisam dobro procitao post. I dzabe sam iscimao Stevu da mi napravi popust. Ma izvinucu se paracincu preko popusta.

Ma ne ljutim se ja nego neznam zasto bi lagao ovde kada nemam nikakvu korist da lazem ja pricam posteno pa i kada nesto preplatim i kada uzmem jeftino ja kazem kako jeste jer niko mi nemoze uzme moje ni da mi da njegovo zalosno je sto se sve gleda kroz pare malo je ostalo pravih ljudi medju nama i nije jcb nego masej ferguson trebao da se tovari rekao sam vec al jbg svaba je riknuo pa posao nije zavrsen :ppozdrav:

Ova diskusija me podsjetila na moga bivsega "gazdu" idiota. Mladi gazda nasljednik planirao da na labudicu ukrca kombajn, adapter, opremu u sanducima i prikolicu za adapter. Naravno kada je to rekao vozacima ovi (kada se gazdic odmaknuo) poceli da se keze. Naravno' ja nahebo. Utovarao sa vozacima do 21.00h, pa se sutradan digao u 04.15. da bih kamionom prebacio prikolicu sto ranije. Naravo idiot od "gazde" ode na internet pa mi izracuna za koliko cu prevaliti 280 km. Problem je samo u tome sto kamion vozi 88 km/h, a ne 120-130 km/h.:kisa:

Bilo je 5 osoba koji odlicno poznaju ovaj poso i 1 viljuskar od 5t. utroseno je 2 dana. A radi se o kombajima Claas Merkator 75 i JD 975.

Jeli toliko velika razlika u cijeni transporta izmedju labudice i prikolice,pa si se odlucio na ovu varijantu

Razlika je ogromna u ceni , a ima i drugi problem. Sada su svi prevoznici prenatrpani , pa nije sto su skupi , nego oce i da lazu. Bas na ovom utovaru pozvao sam nekoliko firmi iz Srbije , Hrvacke i Slovenije . Ovi sto voze kombajne oni nisu mogli , a ovi sto nisu poznati u transportu kombajna , a poseduju te dozvole i niske prikolice trazili mi 4800e. Tako da mi nismo imali izbora .

Evo kako to rade majstori.

Svaka cast dragane,ekstra utovar, inace i ja dok sam vozio iz CH poljo mehanizaciju tovarili smo tako kombajne ali znalo se desit ako je visi bio da samo do pola srolamo krov od slepe a od pola viri kombaj,pa se vataj posle podne schafhauzena i po noci njemacka i austrija posto nismo imali nikakvi dozvola, ja sam ih dovezao desetak komada.

Posto si vozio , ti znas sta su muke. Najlakse je za krajnjeg kupca , on nemora niocemu da brine , sem da plati masinu.

Nazad
Vrh