Dragan82@john deer 955 iz austrije-krusevac(carina)-paracin(istovar) 1700evra prevoz Steva iz Kaca i 1300evra carina(koja je navodno ukinuta tj smanjena) to je cena ekstra mala za prevoz labudicom jer je trebao jos jedan traktor da ide pozadi ali svaba je nazalost naje..o pa taj traktor nije uzet i tako da je samo moj kombajn doteran i naplatio mi samo koliko mi i rekao to jest skoro da nije imao zaradu i veoma posteno od njega za svaku pohvalu to bi retko ko u danasnje vreme ispostovao drugi bi drzao kombajn gore sve dok mu ne ispadne jos nesto da dopuni ili bi me odlozio dok nadje jos nesto labudica je bila preko 5 metra prazna u zadnji kraj i tako je dosao 1000km je Paracin to mesto tamo kod stajera prema Lincu ja sam isao da platim i da pomognem na utovar mada je on predlozio da mu dam pare i sam da utovari ja sam ipak hteo da pomognem i ja
Procitaj jos jednom sta je covek napisao,nemoj lupetati gluposti.
- - - - - - - - - -
Citiram i tvoj post da ga ne prepravis pa ispadne da ja pisem svasta.paracinac malopre sam se cuo sa Stevom i Steva kaze da su to lazi da ti je on vozio kombajn za 1300e . Dogovor je bio da se kombajn bez hedera vozi za 1700e, ali posto mu neko otkazao JCB i nije ga utovario onda je on tebe pocastio sa gratis voznjom hedera. Tako da je ta tura kostala 1700e , a ne 1300e koako si ti napisao.