Aca97
Član
Najsigurnija firma Transekspres iz Kaca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oko 5,5 metara duzine.Koje su dimenzije upitanju
Pa recimo do proleca...Mouchan,iza Tuluza.Koliko ti je hitno da se dotera? I koje mesto u Francuskoj?
Послато са 5023F уз помоћ Тапатока
moze neki broj telefonaTrans exprex iz Kaca. Sve pohvale za gazdu Stevu iz Kaca.
Pa hteo bih da vidim koliko bi bio prevoz iza novog sada je mesto imam skoro 200km preko sela da ga vozimŠto ga ne voziš?
Stric i ćale doterali 142-ku iz Zemuna do kuće.... Isto tako blizu 200km. Leksion značajno brži od zmaja.... Nzm. Ja da kupujem takav kombajn, ma dotero bi ga u rikverc!Pa hteo bih da vidim koliko bi bio prevoz iza novog sada je mesto imam skoro 200km preko sela da ga vozim
to ti kratka relacija nece se prihvatiti Steva za to ne verujem, a i tebi se ne isplati da ti uzme neko 1000e za to.Bolje ga ti doteraj.Da li neko zna nekog ozbiljnog prevoznika vangabaritnih tereta,treba da mi se prebaci lexion 440 iz novog sada do panceva
Da li neko zna nekog ozbiljnog prevoznika vangabaritnih tereta,treba da mi se prebaci lexion 440 iz novog sada do panceva
Gorane imas 125km na Zr i Ecku. Ja sam vozio kombajn od Kuzmina do Vrsca 190km. Trazili su mi 800 e,a potrosio sam malo vise od 100L goriva.
Nije bozije slovo,a i trebace ti pare da castis sto sam ti nasao kupca za Adapter.![]()
Da li neko zna nekog ozbiljnog prevoznika vangabaritnih tereta,treba da mi se prebaci lexion 440 iz novog sada do panceva