Traktorske kose

ZNAM,NOVO JE NOVO ALI TRENUTNO NISAM U MOGUĆNOSTI ZA KUPOVINU NOVE PA MI JE ISKRSLA OVA POLOVNA PA DA UZ NEKI REMONT POSLUŽI DO DALJNEG

Kako se skida donji tanjir na rotacionom Z-178 165-ca.Ja sam gledao ispod tanjira čini mi se da ima neki Imbus šrafovi..a tanjir samo što nije otpao

Forumaši, da ne zna neko dimenzije semeringa na ulazu kardana za Claas WM 20, u ovlaštenom mi traže 50KM +pdv za dio, vjerujem da se to može jeftinije nabaviti

Jel ima neke rezlike među poljskim bubnjarama ili su sve iste? Najbliža mi je lisicki 165cm 180000din, jel to ok cena sa kucnom dostavom? I kakva je ta kosa generalno, jel neće da se polomi na krtičnjak?

Ja se sa mojom Miotik patim od prvog dana.Kupio je novu 2011 i stalno neke zajebancije a kosim samo svoje, može se reći smešne površine.Evo i danas sam menjao ležaj na pogonskoj osovini.
Razmišljam se o kupovini nove FPM Agromehanika sa prenosom preko zupčanika kao Kuhn ili ću Kubota Vicon kosačicu, videću kad se steknu uslovi za to.

Zvao sam da pitam za FPm, 5000 evrića. Previše mi je to za 1,5 hektar lucerke i malo ovsa a i to će da se smanji jer smanjujemo broj krava. Imt je služila dugo ali košenje je postalo da moram da se savijem na levu stranu za slučaj da nešto otpadne i probije staklo, zadnji put 3 noža se otkinulo. Izbor je na poljskoj bubnjari pa će valjda poslužiti za par godina dok ne prodamo i poslednju kravu. Prodajemo krajem avgusta dve dobre simentalke steone.

Zvao sam da pitam za FPm, 5000 evrića. Previše mi je to za 1,5 hektar lucerke i malo ovsa a i to će da se smanji jer smanjujemo broj krava. Imt je služila dugo ali košenje je postalo da moram da se savijem na levu stranu za slučaj da nešto otpadne i probije staklo, zadnji put 3 noža se otkinulo. Izbor je na poljskoj bubnjari pa će valjda poslužiti za par godina dok ne prodamo i poslednju kravu. Prodajemo krajem avgusta dve dobre simentalke steone.
SIP-polovna.Delova ima.

Ajd kad budes prodavao ponudi me mozda bih uzeo jednu, bas cu prekosutra u Palanku da pogledam cene kosacica

Ajd kad budes prodavao ponudi me mozda bih uzeo jednu, bas cu prekosutra u Palanku da pogledam cene kosacica
Prodajemo obe, ako možeš nađi još nekog za drugu. Majka i ćerka osemenjene istog dana, nepunih 5 meseci steone. Može da se pogleda kad god i ostavi kapara a prodaja ide avgust-septembar kad se zasuše.

Ne znam nekako ne bih polovnu kupovao, lutrija je to.

Jel ima neke rezlike među poljskim bubnjarama ili su sve iste? Najbliža mi je lisicki 165cm 180000din, jel to ok cena sa kucnom dostavom? I kakva je ta kosa generalno, jel neće da se polomi na krtičnjak?
Наводно је слабија од Z042, ја сам купио Лисичку за сада лепо ради видећемо за даље мада нисам много ни покосио можда 10кј. Платио сам је 162000дин у Малом Иђошу.

Наводно је слабија од Z042, ја сам купио Лисичку за сада лепо ради видећемо за даље мада нисам много ни покосио можда 10кј. Платио сам је 162000дин у Малом Иђошу.
Ja toliko otprilike pokosim za celu godinu :) Meni je ovo najbliže za 180k, mogu da tražim dalje ali niko ne donosi kući o svom trošku nego će dodatno naplatiti tako da mi dođe na isto. Ima na još par mesta da pogledam u okolini pa ću da odlučim.

Jel ona ide iza traktora, pomera se u nazad, ne podižu se gore bubnjevi?

Nazad
Vrh