Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo da proverim-to je povracaj samo za novu mehanizaciju??Mislim na rotacionu kosu...Lala iz Banata je napisao(la):Za mehanizaciju pripreme stocne hrane je bilo povracaja i prosle godine - 30%(40% za marginalna podrucja). Ja dobio povracaj za balerinu.
worm je napisao(la):Ja imam rotacionu sa 4 diska sto je IMT radio u koperaciji sa KUHNom, uzelli smo je novu i prezadovoljan sam , vec par godina radi bez ikakvih problema i to sa istim nozevima sa kojima je i dosla
amac86rs je napisao(la):worm je napisao(la):Ja imam rotacionu sa 4 diska sto je IMT radio u koperaciji sa KUHNom, uzelli smo je novu i prezadovoljan sam , vec par godina radi bez ikakvih problema i to sa istim nozevima sa kojima je i dosla
Ja sam cuo da su se te kosacice dobro pokazale ali sam bio malo skeptican , al eto kad i ti kazes onda je tako