gagi
Član
imam ja 539 je nosi samo zvizdi uzeo sam prosle godine novu sutra idem kod brata pa cu slikati tamo zimuje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kolko para toliko i muzike, mnoge su stradale naprave luft u kucistima pa se neisplati remontovatimica967 je napisao(la):Vasa iskustva sa poljskom rotacionom kosacicom 165 cm. zahvata.
Ne ja imam Deutz-Fahr KHD 1.85.Komšija ima poljsku već 5 godina i nikada nije imao problema sa njom a kirija najviše od svih.mica967 je napisao(la):Jel je imas u svom domacinstvu ili znas iz raznih prica.
Rale 83 je napisao(la):kolko para toliko i muzike, mnoge su stradale naprave luft u kucistima pa se neisplati remontovatimica967 je napisao(la):Vasa iskustva sa poljskom rotacionom kosacicom 165 cm. zahvata.
Kad smo kod kolko je sada Poljska rot kosa 165Rale 83 je napisao(la):kolko para toliko i muzike, mnoge su stradale naprave luft u kucistima pa se neisplati remontovatimica967 je napisao(la):Vasa iskustva sa poljskom rotacionom kosacicom 165 cm. zahvata.
Kao i presamica967 je napisao(la):Na osnovu nekih mojih ranijih saznanja ja mislim da je poljska kosacica licenca far.
Zato je bolja 1,35 lakše se sušiFarmer Bob je napisao(la):Pa grablje su obicne sunce,proizvodnja MAK-Ada,a vreme je bilo i po danu i nocu i hoce cesto da prevrce,baca detel.u desno gde je vec ograbljeno.Namotava na zube.A kad sam grabio jako dobru detel.pokosenu sa IMT kosacicom nisam imao problema. E sad,ovaj vlasnik te kose,POLJAKINJE,kaze,da nije imao problema kad grabi,bas,bas suvu detel.E,pa nemas uvek vreme da docekas da bude jako suva.Ne volim to sto ona skupi svih 165cm u jedan red,pa hoce dole da bude zelenkasto.....moje misljenje.