zombie_666
Banned
A jel poteska za IMT 539 ona imt-ova sa 4 diska.?pozz
Pogledaj gore na slici sta ja nosim sa fergom, pa ces da vidis da mu ta nije teska.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A jel poteska za IMT 539 ona imt-ova sa 4 diska.?pozz
beži od toga ja sam je imao pa uvek nešto se pokvari jeste da je ona za krtičnjake i gustu travu extra ali je jako mekana što se kvaliteta tiče
Druze jesil imo ovu kosu sa dve rezne letve i kakvo je tvoje iskustvo sa njom?pozzma roto kosa je bolja od grebenaste 100 puta ja imam isto ubravu i smuičila mi se letos kolko je bilo teško moro sam da uzimam od komšije njegovu kuhn sa 4 diska
Ma kako se ne isplati ja u sezoni pokosim samo jednu njivu od 0.9 HA 3 puta i to je to za citavu god. Drze bjezi od kosacice ako nije rotaciona,imao je moj stric novu IMT i godinu dana je srzao kos sebe io prodao i za nju kupioo SIP rotacionu sa 4 diska!!!! Kupi boljepolovno rotacionu iz uvoza nego neku novu koja nije rotaciona!!Ja ne bih kosio puno sa njom do 10 hektara u sezoni,sta kazes ispllatil se ona kupit,posto je ova imt sa 4 diska poskupa i ovde je oko 3600km.Ne bih kupio ovu sa dva diska jer skuplja travu i teze se susi.Ova imt sa dve rezne letve kosta oko 2600km.
Too si potpuno u pravu!!!!! Bez rotacione ema kose!!Kosio sam i ja sa svakakvim kosama al moj savet svakome je da je rotaciona nezamenljiva. Nek je bilo koje marke samo neka je rotaciona.
nebi ni ja nikad dao potingerovu 185 sa gnječilicom za sipovu ali jbg ljubomorne duše mi ubacile u njivu parče metala i rasturila mi bubanj koji je 600eJa nikad ali baš nikad nebi dao disk kosu za bubanj.. Bar ne ovu BCS..
ako je ta kosačica bila uredna ta cijena je premala , takve kosačice se kreću duplo od toga što si ti rekao , nešto tu ne štima
a freze sa centralnim reduktorom i nisu baš na cijeni nešto , to im je maksimala , probao sam ih i nimalo me nisu oduševile