Imaš locktite lepak za šrafove , ožicaš odmastiš i namažeš pre zavijanja, trebalobi da pomogne.a trenutno zajebavaju ova kućišta na kojima se odvrću šarafi i ne znam kako da riješim to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imaš locktite lepak za šrafove , ožicaš odmastiš i namažeš pre zavijanja, trebalobi da pomogne.a trenutno zajebavaju ova kućišta na kojima se odvrću šarafi i ne znam kako da riješim to
Koji deo?Jel ima negde rasturena mozda DF polovna, stricu treba neki deo..?
Davao budalama da se sluze dok je nisu doneli u delovima.
Probao je nov deo da nadje ali nema.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Zavisi koliko kosiš, mi imamo imt 4 diska kupljenu novu pre 30 i kusur nije bilo većih problema do skoro. Zamenjena 2 kućišta, malo ojačano gde se istanjilo, zamenjeni kaiševi, zamenjeni neki lageri i semerinzi i evo 2 košenja bez problema. Jedino što mi kosimo 1 do 1,5 hektara pa pretpostavljam da je to malo posla za nju i da zato nemamo stalno nekih popravki.E do mojega. Bas se poradovao da ce se i u moje gazdinstvo naci takva imt rotaciona. Ne vredi, i dalje mora da ide prutara, dok ne nadjem valjanu ispod 1000 evra.
Jbg u našem kraju ljudi nisu voljni da rade usluge pa treba da se imaju mašine za malo posla tako da eto, kosačica nam kosi oko 5 hektara za sezonu, presa izbalira oko 1000 - 1500 bala, tako je kako je. Ja bi rado radio usluge ali svako kome treba hrana i slama, ima svoju kosačicu i presu..Druže, ja koji kosim verovatno manje nego većina ljudi koji pišu u ovoj temi sam tu površinu koju si kosio 30 godina pokosio ove sezone.
Da kosi 1-1.5ha godišnje trebalo bi da služi vekovima.
Послато са S42 помоћу Тапатока
1 do 1,5 hektara 4-5 košenjaAha, pa dobro, napisao si prvo 1ha godišnje, ne 5.
Послато са S42 помоћу Тапатока
Ja imam lošija iskustva sa novim nego sa polovnim mašinama.Za kupovinu polovne kosačice treba imati hrabrosti i dosta sreće.