petarkrsmanovic
Član
Za nas manje stočare Poljakinja je broj jedan. Tačka.
Послато са S42 помоћу Тапатока
Послато са S42 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isto sam čuo da je taj veći disk papreno skup.Zato verovatno služi manji da ga štiti i verovatno je tu neka caka,Hajde slikaj pa možda nam padne nešto na um.Moj rođak ima takvu sa gnječilicom.Možda tvoja nije takva pa džaba pišem a ništa ti nisam pomogao.Ja sam 2010 uzeo novu Poljakinju, bio prezadovoljan sa njom. Pokosio oko 600 hektara sa njom za 12 godina. Jedino sto sam menjao su lezajevi na donjim diskovima. I onda kupim ovu Claas, reko ajde marka je ipak. Ona me sad zeza sa tim diskovima.
Послато са SM-A025G помоћу Тапатока
Te bocne traktorske kose su sve na isti fazon sad koja je bolja tj kvalitetnija ne znam ali isti posao radi svaka.
To nije losa kosacica, visina trave nema veze sa kosenjem, koliko god da je viskoka trava svaka kosacica ce je kositi.
Ono sto je bitno za te grebenaste kose je to da nema pologa, u pologu ona vec dosta tesko radi a ako je kosa tupa gotovo nikako.
Isti posao radi kao i ta tvoja samohodna samo sto ces ovde moci da sedis i kosis.
Sediš i na svaki krtičnjak kad je malo mokro skačeš napolje iz kabine. Znao sam dobijati upalu mišiča. Pa muka oko završetka kad ostane manje od pola otkosa. Jedino mi se sviđalo, što je otkos ravnomerno složen zbog lakšeg sušenja, Ne ostavlja na gomilu kao poljakinja
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока