petarkrsmanovic
Član
I jos nesto, za cenu noza i kontra noza za Gaspardo poljakinju ces remontovati uzduz i popreko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
gde piše da mora da se rastura otkos.Svi koji porede dupleks sa travaricom ocigledno nikada sa njom radili nisu,kosio sam vise puta sa obe,dupleks fergo tera drugom brzom na leru,dok roto trazi dobrog gasa pogotovo pri kretanju i samim tim i potrosnja ide gore,takodje kod rotacione mi neodgovara njena tezina a i transpirtni polozaj pri kojem ume da propinje traktor,takodje ne svidja mi se sto nakon kosenja trazi rasturanje otkosa.Tako da moj glas uvek ide za dupleks,naravno kad pricam o dupleks mislim na one novije sa nozem i cistacem,pre svega mislim gaspardo.
Zorane, kako je susis bez rasturanja? Prevrces?
Послато са HTC Desire 825 уз помоћ Тапатока
Moze da se desi da trese, mozda je od udara sad u "debalansu"Nova ne dolazi u obzir,zato sto kod mene nijedna masina ne izdrzi duze od 2 god,naivkao sam stalno da ih menjam iz nekog licnog zadovoljstva ili kad naleti neka dobra musterija,posto je kod mene sve na prodaju(naravno odma kupim bolje),a i nemam reg domacinstvo da bi mogao povracaj da ostvarim a pare koje dam za novu nikada povratiti ne mogu a otplatiti je necu,a svakako ce rotaciona biti privremena dok nevidim ocu li bataliti skroz kosenje ili prosirti i u tom slucaju uzeti dupleks.
Hvala na savetima onda sad znam sta trazim.
Imam u ponudi jednu sip 165cm,kojoj je pukla pogonska osovina,pretpostavljam od udara,dali je pametno uzeti to i promeniti osovinu,dali moze da se desi da trese il nesto slicno
Ja sam video i bio prisutan kada kosi bubnjara i znam kakav otkos ostavlja (gore pomenuta senaza) a na ovom videu se uopste ne vidi takav otkos,a ubedjen sam da su otkosi razvuceni sa suncem jer je ono najbolje za detelinu (nema mlacenja)..dali je i ovde izgnječena
https://www.youtube.com/watch?v=aDEMBq7BiaM
Što pričaš napamet.Kakav gas kakve 4 operacije.
Vala baš,teška filozofija.Prvu čekam nedelju dana ostale od 3-5.Najbolje je da se pokupi 1 dan pre baliranja.Kakvo crno okretanje sena u 4 operacije?
Pokosim rotacionom Poljakinjom,posle 3-4 dana okrenem "suncem" 3 otkosa na 1,i opet sačekam par dana,pa ili sakupim 2 novonastala na jedan, ili odmah tako presujem...
Ovo radim samo 1 otkos u proleće, oko "Đurđovdana"...
Ostale samo pokosim i čekam,sakupim "suncem" kad se osuši i presujem sutradan ili preksutra...
Napraviste filozofiju od košenja...
Dugačka Zima,pojedu takvo seno i pitaju jel ima još,ma kakvom "blagu" je naamenjeno..
- - - - - - - - - -
I da,kosim "sas Vladimireca" sa jednostepenim kvačilom..
Pa ide super sa rotacionom bubnjarom od 165....
Jedared sam kačio i od 185 al je bilo previše,napred dupli tegovi i doživljaj....
Nisam "reprizirao" druženje s ovu od 185...
I "Veliki Rus" (T40) prdi gadno s njom...