Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zdravo svima,imao sam bocnu ali je bila losa i dotrajala tako da je otputovala,pa sad jurim neku noviju i sposobniju.Apsolutno sve na svom imanju sam radim,a sad sam upisao i fakultet pa vremena nikad manje,tako da moram uzeti neku sposobniju i brzu masinu,najradije bi dupleks ali previse mi je dati skoro 1000e za nesto sto ce pokositi 4,5ha godisnje,a u ponudi imam par rotacionih za po par stotina e u pristojnom stanju.U ponudi imam sip 135 i 165 i imt diskaru sa 4 diska,ta imt mi se cini preveliko za mog ferkana,a mozda i gresim,ako se neko razume u njih svaki savet bi mi dobro dosao,dal uzeti neku od ovih ili neku trecu
svakako ce rotaciona biti privremena dok nevidim ocu li bataliti skroz kosenje ili prosirti i u tom slucaju uzeti dupleks.
Koja je razlika u potrošnji.Znaci ipak bolje da je zaobidjem,a kakva je situacia sa onima koje su puno radile i dobile puno luftova,koliko se tu moze nagomilati za remont.
Kosio sam sa obe kose i rotaciona kosa mi se ne svidja ni kako kosi ni zbg potrosnje,jednostavno nije po mom ukusu,ali uzimam je iz potrebe,dok mi je dupleks nesto savim drugo,za uslove u kojim kosim i za trave koje kosim je neprevazidjena.