banePA
Član
Mislim da ce da ti radi i najobicniji-najjeftiniji kineski, (takav je kod mene) jer i ja imam sistem kao i ti i radi dobro, nabije pritisak u jastuk i previse, ja imam 110kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imao sam ga ja na traktoru,baš loš kvalitet samog sedišta izdržalo dve, tri sezone i bačeno u staro gvoždje.Ima li neko iskustva sa ovim sedištem?
1 1![]()
Sedište mehaničko
Veliki izbor rezervnih delova za traktore i poljoprivredne masinezeljinskibiser.com
![]()
Menjano na jednom traktoru,ubačen vazdušni gramer ušrafi se na nosač sedišta paše šraf na šraf. Na drugom traktoru je fabrički mehanički gramer. Preporuka za gramer u svakom slučaju.Da li je neko u rusa skoro ili nekada menjao ono njegovo standardno sediste, ciji je materijal katastrofalan kada sednem u sorcu zalepim se sav, za neko udobnije? Mehanicko, neki polovan gramer mozda? da li pase sraf na sraf ako se menja ili ima budzenja?
super ako je tako....kako si povezao vazdusni gramer na kompresor?Menjano na jednom traktoru,ubačen vazdušni gramer ušrafi se na nosač sedišta paše šraf na šraf. Na drugom traktoru je fabrički mehanički gramer. Preporuka za gramer u svakom slučaju.
Jednostavno dve žice sa akumulatora izvukao i povezao direktno, radi vec godinu dana normalno.super ako je tako....kako si povezao vazdusni gramer na kompresor?