Tražim dokumentaciju!

siniša na petom linku ima ono što si tražio...jedino što je na engleskom
Jeste,peti link je to što sam tražio! Aj sad ti prelistaj,pošto ti imaš, naše (Rakovicino) uputstvo i vidi dal' se podaci podudaraju. Odnosno ako se ne sećaš o čemu se radi,da podsetim. Ono što je mene mučilo je sledeće: kad se razvod postavi u fazu po Perkinsu bi trebalo slovo F u pvp da se poklopi sa ravnim krajem lima,a po Rak. slovo E ako sam ja dobro zapamtio.

pozdrav trebao bi mi katalog delova za slitera mislim da je bio oko 50 konja jer mi motor nije original gume su mu prednje 6,oo-19 a zadnje 12,4-32 menjac mu je na jednoj rucici brza spora i rikverc a na drugoj ima 4 brzine interesuje me katalog za menjac i diferencijal pozdrav

Nema nikakvog koda, to je fajl iz moje kolekcije, sad sam probao link. Ajd nek proba jos neko, nije mi jasno kako je to moguće.

Meni ne traži kod,stim da sam ja registrovan na Mega.co.nz. Ne znam dal to ima veze pa zato napominjem.

Ne treba da traži nikakav kod, nebitno jeste li registrovani na Mega ili ne. Nikad se nije desilo da nekome traži kod.

Probaj direktno prekopirati link, da ga ne stavljam u URL tagove. Selektuj cijeli link dole i uradi paste u tvom browseru.

773. Servisno uputstvo za Massey Ferguson traktore serije 6100-6190.pdf 83.6 MB

https://mega.co.nz/#!JkViwYCb!YSjFukbu1FaYLq6NqrEq5GTKUNptbQwSvufHAtOge4gge4g

pre dve nedelje kupio sam jd 6920.ako neko zna gde mogu da pronadem knjigu sa tehnickim podacima i upustvom za rukovanje unapred mu se zahvaljujem.

::pomoc:;pozdrav svima treba mi za belorusa 82,1 i 552 radionički katalog msilim da je to slično ako neko zna pravi link ja što otvorim ili neradi ili je uputstvo za rukovanje:ppozdrav:

Nazad
Vrh