Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
, rastura hrane nema, jer su koritanca takva, da samo glavu mogu da protnu...
znaci 2kg koncentrata na kilo zive vage,i normalno je da za 6 nedelja dostigne 4 ili 4.5kg zive vage,a dosta se gubi kilaze kad se zakolje. 
To je najbolje resenje, ali nemamo svi uslove za to.Mi ove godine imamo zito, kukuruz tek sledece. Nemamo ni prekrupac a kamoli mesaonu. Za prvu turu mesali smo prekrupu i sojinu sacmu rucno. Mozes zamisliti, izasla nam je na nos. Koliko jeftinije te izadje koncentrat koji sam napravis?Branko je napisao(la):Očigledno da je za sve vas rešenje pravljenje hrane u sopstvenoj režiji...

Pozdrav

hvala, mada ima i Kostanovita ovde kod mene 

, jer sada pocinju velike vrucine, tako da bi bilo vrlo rizicno cuvati ih sa tolikom kilazom, ali ako posedujes neku uradjaj za rashladjivanje, onda teraj
ali mojih 40 komada, je evo do danas pojelo celih 30kg.koncentrata, a imaju 20 dana, ja sam planirao da im dam 60kg.Jedinice, i 100kg dvojke, i jos jedno 30kg.ciste prekrupe sa malo trica,i nadam se tezini od bar 3,5kg zive mase, dok ti sa 300kg hrane trebas da se nadas i preko 5kg